HálóZsák fórumok > OFF topik

talgaby és Zerit OFF Páholya

<< < (67/111) > >>

Punkológus:
Nem tudtam tegnap aludni és gondolkodtam kicsit az időutazásról. Persze csak a különböző regényeket, filmekett vehettem alapul, ezért az egész teljesen kitalált dolog. Mindenesetre úgy döntöttem, hogy megosztom itt gondolatomat. Tehát. Szeretik úgy ábrázolni az időutazást, hogy egy papirlap jelképezi a teret, a valóságot (most haggyuk az emberi megismerés korlátait). Minden papírlap egy pillanat és egymásra rakva kapjuk meg az időt. Az időutazás pedig egy tű ami átszúrja ezt a papírlapot. Tehát az időutazás a térben pontosan ugyanoda fog "kirakni" engem, ahonnan a jelenben elindúltam. Mikor megkezdem az időutazást, akkor megszűnnek a rám ható fizikai erők. Ha odaragsztózom magam például a padlóhoz, akkor is átutazok az időn, a ragasztó ezt nem akadályozza meg. Viszont ebben az esetben a gravitáció sem hatna rám. Mivel az univerzum folyamatosan mozgásban van, ezért ha én időt utazok a kiindulási hellyel megegyező térbeli pontra, akkor tulajdonképpen a nagy büdös világűrben fogok kikötni, hisz a bolygó "kifordul" alólam.

pepo05:
Végre kaja lesz a téma.

exactlee:
mivel folytatjuk? a húsvéti nyuszival?

Zerit:
persze, persze... hiszek neked

talgaby:
Ha ezel azt akarod virágnyelven kifejezni, hogy nem írtam igazat, tévedsz. Tényleg köze se volt a guglihoz.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése