HálóZsák fórumok > OFF topik

talgaby és Zerit OFF Páholya

<< < (28/111) > >>

Zerit:
a focihoz csak egy labda kell es egy ter  semmi extra felszereles...
a jatekot csak a penz teheti tonkre... ebben az esetben mar uzletrol van szo nem is jatekrol, valszeg ez piszkalja sok ember csoret

benya11:
Úgy érzem közbe kell lépnem!  Valaki tud focizni, valaki nem... Én pl. tudok és jól. És magamtól tanultam.  A foci nagyon jó játék, ami csapatmunkából, futásból és rúgásból áll. Aki alapvetően nem szeret egy dolgot, vagy nem tudja csinálni, az azt mondja, hogy rossz meg minden. De ezt senki ne vegye magára. Úgy éreztem, hogy írnom kell ezzel kapcsolatban valamit.

Archant:
Kézilabda, Poker, Rugby, Esetleg vizilabda néha, vagy Kenú. Focit mindig is utáltam, unalmas játék. Kis gyerekek lent menőznek az utcán hogy ki milyen trüköt tud labdával.Mikor annak semmi köze sincs a csapatjátékhoz. Nem kell hozzá sok ész, rugni rugni rugni

talgaby:
Nyugi, nem vagy egyedül.  Bár nem vagyok egy nagy sportrajongó, de ha már labdajáték, inkább kosárlabda (csak neeee közvetítenék ilyen hülye időpontokban az NBA-felvételeket.  ). Vagy a sokkal "nyugisabbak": curling, snooker, pool, darts, póker (már ha ez utóbbit lehet nyugisnak nevezni...)
Oké, ez meg már jó ideje átment Csevej-Csenölbe...

beigli69:
Eddig nem mertem leírni (hátha kitiltanak) de a focit én mindig 22 ide oda rohangáló ember, meg egy 30 valahány darabból áló bőrdarab idétlen táncának véltem. (lehet azért mert világ életemben én voltam a kapufa ha játszottunk  )
Most már nem érzem egyedül magam !!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése