HálóZsák fórumok > OFF topik
talgaby és Zerit OFF Páholya
Farek:
Amennyire emlékszem, nem is terveztük végtelen ideig, szóval igen, véget ért. :) Mint láthatod. :nezze:
Igen, valamennyire növekedett az aktivitás, aztán persze nem tartott ki az sem olyan mértékben, de volt valami. És persze ma sem várunk sokat, csak ezeket.
turkia:
Sikerült az akció? Mert vége lett a sztrájknak. Több lett a hozzászólás, meg a "Frankó volt!" - jellegű felkiáltástól bővebb summázat? Ez a név meg akkor mondott is valamit Neked? Tényleg voltak elégedetlen hangok akkoriban? 2009-ben regisztráltam, azóta legalábbis én nem futottam bele ilyenbe, de érdekes, hogy régen volt ilyen konfliktus egy ilyen oldalon.
Farek:
Ó, igen. Ismerős a név...
Ja, az oldal szokásos hangneméhez képest eléggé felszította az indulatokat a dolog. De az is volt a célja, hogy felrázzuk az állóvizet... ööö... na, mindegy, szóval érted. :badteeth:
turkia:
A Nincs kettő négy nélkül szóhasználatával élve nem akarok senkit "beköpni", vagy mittomén régi sebeket felszakítani, de pl ilyenek vannak:
Egy tag mondta:
"Valaki felvetette, hogy páran le fognak morzsolodni. Szívből remélem, hogy Avangers meg a hasonszörűek közte lesznek. " Megnéztem, az említett személy 2009 óta nem aktív, szóval nem töröltem a nevét.
Egy másik, azóta kilépett tag nem lett értesítve a sztrájkról és ezt sérelmezte, hogy azért nem ezt várta, stb.
De vannak egyébként elég parázs viták is a témában, ha belemélyedünk a sok hozzászólásba. Nem is gondoltam volna, hogy kb egy hónap alatt ilyen indulatos hozzászólások születtek itt. Azért szerencsére itt nem megy a napiszar-szintű aljasodás, meg a jutubos szájkarate, így a még elég higgadt vita is szokatlannak hatott, azért írtam. :headscratch:
Farek:
Hú, de jó rég volt már. Én már alig emlékszem rá, de hát korom miatt (ahogy a kéményseprő is mondja) ez nem meglepő. :nemtudom:
De ja, eljött az a pillanat, mikor kisujj (nem a Trónok harcás) nyújtása után a karunkat akarták letépni a követelőző, de soha semmit meg nem köszönő vagy kommentelő olvasók. Szóval némileg besokalltunk és volt kis leállás. Jó aktív volt a fórum egy darabig. :hehe:
Ki és kit említett név szerint?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése