HálóZsák fórumok > OFF topik

talgaby és Zerit OFF Páholya

<< < (4/111) > >>

turkia:
Nézegettem itt a régi témákat és a sztrájk ( szRtájk  :D ) témában olvastam, hogy volt szó (hát nem tegnap) az oldal megszüntetéséről? 2006-os téma ez. Ahogy olvasgattam, a kevés hozzászólás, a türelmetlenkedő népek miatt volt ez. Vagy volt valami konkrét oka is?? Mert egy tag pl konkrét vendég nevét is említi. 
Érdekes, hogy ez az OFF Páholy is csendben van pár éve.

gabesz911:
Új játék frissítés video:

gabesz911:
Sziasztok Innen tudjátok letölteni a legfrissebb verziót a három kiegészítővel együtt.

http://mortalkombatdaproject.blog.hu/

Akit érdekel itt mindig megtalálja az újabb verziókat.
üdv néktek!

Micho:

--- Idézetet írta: talgaby - 2015. November 18., 19:07:51 --- De az MK-nál mondjuk eléggé megbukott, mert ott csak azt a gömböt szőtték bele, amit mindenki nagyban kajtatott, és semmi sem utalt arra, hogy ez kapcoslódik akármihez.
--- Idézet vége ---

:lol: Egyébként erre céloztam én is, de poén, hogy mik ki nem derülnek utólag.

talgaby:
Amit írnak. Négy akciósorozatba a helyi gyártó beleszőtt egy átfonódó minitörténetet. De az MK-nál mondjuk eléggé megbukott, mert ott csak azt a gömböt szőtték bele, amit mindenki nagyban kajtatott, és semmi sem utalt arra, hogy ez kapcoslódik akármihez.
Persze azért tehették meg, mert a licenceket vették meg, de a sorozatok saját gyártásúak voltak. Ennek köszönhető, hogy a japánok tényleg bármilyen szemetet kiadhattak azóta Street Fighter anime címen, esélyük sincs arra, hogy bármi rosszabbat alkossanak az amerikai rajzfilmnél.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése