én egyesével véleményeznék,ha esetleg lehetne:
CSI: Miami Vér/díj
Ezzel kezdtem,mivel ez egyrészes,nem olyan hosszú történet,kezdésnek talán nem rossz.mivel soha az életemben egy CSI részt nem láttam,ezért senki nem volt ismerős,nem tudtam mit várjak.a rajz az tetszett,illeszkedik ehhez a témához szerintem.szóval ezzel minden oké.a történet eleje jól kezdődik: a plázacicás shoppingos riba...akarom mondani hölgyek jól megszívják, utána rögtön egy gyilkosság,szemtanúk (igaz,a krimikben bevett szokás,hogy a szemtanúk közül valaki elkövetett valamit,úgyhogy itt sejteni lehetett valamit),végül pedig a jól elhelyezett nyomok,és ez a király flashbackes technika.aztán a labor annyira nem tetszett:senki nem tud semmit,körbejárják a terepet,gondolkodnak aztán egy új jelenet.ez a pali tetszett(igaz,amikor fellökik,úgy tűnik véres a pólója...),jól megcsinálták ezt,ahogy belesüt a nap a szemébe,és csak egy elmosódott alakot lát,aki valamit kihúz a mellényzsebéből aztán a kihallgatás az erős közepes,igazándiból kiszámítható.ezzel a fegyverrel jól továbbvitték a sztorit (igaz nem értem hogy hogyan lehet egy kb 30 centis botocskával kifogni egy pisztolyt amikor összerakták a mozaik darabkáit,az egész jó volt,kicsit meglepődtem azon a fickón.aztán ahogy elkapták a gyilkost az nagyon gyenge volt.ilyet nagyon sokszor lehet látni,meg ahogy ott egy szál késsel ráveti magát Bates-re. az utolsó mondat meg eléggé el van koptatva már(igaz a hamis szó nincs benne ),de ettől függetlenül igaz.szóval összességében egy közepesnél kicsit jobb sztori.jöhetnek még ilyenek,de nem fogok tőlük elájulni. 10/6,5 lenne nálam egy tizes skálán,amin 0,5ökkel lehet felfele "lépkedni".
na ennyi volt,lehet kicsit össze-vissza,de az első ilyen hosszú véleményezésem,szóval tessék úgy is kezelni