előre is bocs a floodért,de különben senki se figyel oda,hogy írtam véleményt a New Yorkhoz.
Kegyetlen halál 1.
Borító:semmi bajom nincs vele,eddigiek is hasonlóak voltak,szóval tűrhető.
Pár szót a rajzról:tetszik ez a rajzstílus,olyan mintha festve lenne,de az emberekkel vannak bajaim.jól néznek ki,csak általában csukva van a szájuk,ha beszélnek ha nem,és semmi érzelem nincs rajtuk.egyszer-egyszer valami mosolyfélét vettem észre,de azt is a legrosszabbkor...beszélgetnek hogyan találták meg a lányok a szétszabdalt véres hullát a helszínelő meg csak mosolyog
Fordítás,szöveg:a fordítás nagyon jó,főleg az eleje fogott meg,amikor leírta new yorkot,és a múltat. aztán nagyon nem tetszett a szereplők jellemzése.valahogy túl érzelgős volt ehhez a komor hangulathoz.két elírást vettem észre benne(igaz,lehet hogy az egyik nem is az ),úgyhogy azzal is bőven belefér.viszont szinte 100%,hogy az angol szöveg is el lett rontva:a halott hátán lévő tetkó egy pentagramma,és abszolút nem sátánista jelentése van.a pentagrammát azért viselik az emberek,,hogy megvédje őket a gonosz dolgoktól(nem,nem vagyok ilyen megszállott természetfölötti kutató,csak lesek egy hasonló témájú horror-sorozatot)
A történet az idáig oké.igazából a szereplők leírása volt tök fölösleges-mint már mondtam-,de attól még bírtam.a szemtanúk is nagyon jól eltalált karakterek szerintem,belőlük senki nem néz ki gyilkosságot(igaz,nem tudom a végét,de ők is gyanúsítottak ).ezt a farkasember-mítoszt jól szőtték bele a történetbe,az itt-ott elhelyezett nyomok pedig tovább erősítik ezt a misztikus érzést.a történetet megint a legjobb helyen hagyták abba,tehát még egy piros pont.
A hangulat pedig kellemesen darkos,megfogott.
Elsőre egész jó,lesz ez a történet még jobb is(nagyon remélem),úgyhogy ez így nálam 10/7,5