HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Akció képregények
talgaby:
Állatnak állat, de azt garantálhatom, hogy két lábon jár és tud beszélni (és nem papagáj ).
Orvosi szakszöveg egyébként nincs is benne nagyon, ami meg van, arra a Vészhelyzetes edzés is elég . Bár egy picit megijedtem, mikor megláttam a kreditoldalon az "orvosi szakértőt"...
(És igen, talán egy picit sokat )
regnar:
hát olyan marha nagy fun én sem vagyok, de azért ha tudom megnézem a részeket, persze kötetlenül, tehát nem vadászom az évadokat, mint teszem azt más sorozatoknál. Persze így az ember néha csak kamillázik, hogy a magánéleti szál terén mi a francról is beszélnek, de szerencsére az ügyek csak ritkán kötődnek egymáshoz. És szerencsére van elég fantázia a bűnesetek terén, bár nagy mértékben fogyasztva egy idő után úgy tűnhet, hogy mindig ugyanazt csinálják.. ilyenkor kell szünetet tartani a nézés közben.
Én már említettem, hogy a kedvenc NY, aztán Miami és LV - igaz ebből láttam a legkevesebbet...
Érdekes, hogy felfuttaták a két spin off-ot az LV mellé, ritkán látni ilyen koncepciót, inkább a kifutott sorozatok után, vagy bevezetőként nem pedig párhuzamosan futnak.
Én biztosan nem mertem volna belevágni, mert adott esetben az orvosi szakszöveggel meggyűlt volna a bajom, ha előrofdul.
Ja és farkasember abszolut hihető - szerintem. Nagyon csalódott leszek, ha kiderül, hogy valami szökött állat, vagy likantróp őrült az elkövető, és nem igazi farkasember (Lehet, hogy túl sok "B" horrort nézek? )
talgaby:
Na akkor ez most igen erős lesz szerintem, de én speciel eddig kb. három részt láttam, egy "simát" és 2 miamit. Nem szoktam nagyon tv-t nézni, esetleg az esti nagyfilmeket, és annyi. A képregényt azért vállaltam, mert tetszettek a történetek, és mert kedvelem a krimiket (meg annyi jót hallottam a sorozatokról ).
És igen, megint egy olyan feldolgozásba nyúltam bele, aminek az eredetijéhez nem sok közöm van...
Ja, és üzletnél nyugodtan lehet vigyázni, mert eléggé hajlamos vagyok a saját javamra számolni. A kilóról meg annyit, hogy lehet, hogy ez már afféle (leendő) szakmai "ártalom", de nekem egy kilóról mindig egy mértékegység-prefixum jut eszembe, nem a szlenges 100. Ezért szorzok minden "kilót" 1000-rel. Hülye szleng.
Micho:
nekem a Las Vegas, mert csak azt ismerem mikor TV-ben ment anno, nem néztem ezt se, aztán a többit se, egy fél éve viszont vinyón hozzák az alap CSI-ket, és napi egy epizód lecsúszik belőle sajna Miami-t és NY-t nem hoznak, így őket csak nagyritkán, ha látom a tv-ben.. meg egyébként se tévézünk
képregényben is az LV jön be legjobban... a NY videojátékos-kivágott-papírmasés-ábrázolás nekem se tetszik, néhol olyan fapofákat tudtak rajzolni de valakinek biztos így a jó. na meg asztori... farkasember? a CSI az nem egy földtől elrugaszkodott sorozat, legalábbis az LV alapján, így kizárom a vérfarkas elméletet persze ha a NY más légkörben játszódik, x-aktás beütéssel, akkor szivacs
regnar:
Én attól a másik embertől fogok kölcsönkérni pár lepedőt
Amúgy visszaevezve CSI vizekre hadd kérdezzem már meg a készítőt/ket/, hogy melyik a kedvenc helyszínük?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése