HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (132/143) > >>

d-mon:
meg szerintem van elég érdeklődés.valamikor elolvasom végre New yorkot is  

Gabe:
el kell hogy keserítselek (  ) : CSI-ből mint - kiderült nemrég - jónéhány mini van még, amiről nem tudsz   , plusz folyamatosan adják ki az új részeket. Szóval még jódarabig fog menni...   .

talgaby:
Igen, Gabe megadta a választ. Ezeket küldte el, így ebből dolgozom. Még a mostaniakon kívül van három sorozat, amiből legalább eggyel Dórikát fogom boldogítani (lehet előre sajnálni szegényt...), úgyhogy Helyszínelőkből nem lesz egy ideig hiány. Feltéve persze, ha lesz rá érdeklődés. Bár ahogy elnézem, jó eséllyel ide sorolhatom a legnagyobb HZS-fant...  
Ja, és a grizzly majdnem stimmelt.

Gabe:
az hogy én tőllem megkapta, és megtetszett neki, szóval miattam van ez a csi túltengés    egyébként ha nem csal az emlékezetem, de mintha a Varjú is tudna "beszélni" persze úgy mint a papagáj... (na most páran tuti kinevetnek)

regnar:

--- Idézet ---és nem papagáj
--- Idézet vége ---

--- Idézet ---Állatnak állat, de azt garantálhatom, hogy két lábon jár és tud beszélni
--- Idézet vége ---

öööö.... tippelek: cirkuszi beszélő grizzli két lábon állva?  

(Éppen ma - hajnalban -  néztem meg az X-akták 2 x huszonixedik részét, amelyben mindenféle mutatványos mutánsok vannak, szóval a fantáziám szárnyal   )

Amúgy mi vezette a kezedet, amikor ezeket a füzeteket választottad? Véletlenszerűen, vagy valamilyen szisztéma alapján, vagy éppen ezek kerültek a kezedbe? (Csak azért érdeklődök, mert írtad, hogy igazából nem ismered a sorozatot, csak a stílust szereted, szóval mi is volt a motiváció)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése