HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (134/143) > >>

Micho:

--- Idézet ---update 2. akkor viszont nem tudom, hogy mi van, mert itthon is megoszlanak a vélemények a kilo 100-as vagy 1000-es e a szlengben  
--- Idézet vége ---
az elterjedtebb biztos, hogy kiló=száz a lepedő meg ezer. így megfelel az amerikai átváltásnak, azaz egy lepedő ezer dollár. úgy hülyén veszi ki magát, hogy azt mondom, van nálam 17 lepedő... namost a másik ember meg fejben szorozgat "mennyi is... 17*5=85 ezer?"

regnar:
akkor most én voltam a hülye, hogy belekötöttem?  
Tudjátok mit? írjátok,hogy fej a gödörben  

Micho:

--- Idézet ---Update... haha pedig nem is. 100 gramm nem egy kiló, a váltószám 1000 A kilo ezret jelent, csak a szlengben száz ))
Görög szó
--- Idézet vége ---
jah, Warhammer 40 K

regnar:
Hát mert a kilo, mint váltószám százat jelent. úgy, mint a kilogramm azaz 100gramm, tehát egy kiló

Update... haha pedig nem is. 100 gramm nem egy kiló, a váltószám 1000 A kilo ezret jelent, csak a szlengben száz ))
Görög szó

update 2. akkor viszont nem tudom, hogy mi van, mert itthon is megoszlanak a vélemények a kilo 100-as vagy 1000-es e a szlengben  

Micho:

--- Idézet ---Amit megemlítettél, az az én hibám, ugyanis én a "kilót" ezernek, a "lepedőt" meg ötezernek veszem.
--- Idézet vége ---
kiló az száz  
hogy honnan jött, azt nem tudom   mi hívjuk killernek is   akkor veled vigyázni fogunk, ha üzletelünk ,nehogy a mértékegységek miatt vita legyen később  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése