HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Akció képregények
talgaby:
Azzal csak követték a játékokat. Jó pár játéktermi SFII változat tele volt Final Fight-os alakokkal… úgy emlékszem, idővel az összes a tiszteletét tette ott.
Lett volna amúgy háttérsztorinak egy Final Fight-mini is az UDON-tól, hogy megmagyarázzák az ottani eseméneket, de az is kútba esett.
PGergo:
--- Idézetet írta: talgaby - 2014. Október 05., 19:38:10 ---Mindkettőre, eredetileg. Ha elkészül a HD újrahonosítás, ott már teljesen más szöveg lesz. Lett volna egy SFIII adaptáció is, de elkaszálták, mivel, nos, az SFIII senkit se érdekel.
--- Idézet vége ---
Őszintén, elég nagy csalódás is volt a második rész után.
Egyébként a Street Fighter II Turbo-t is elolvastam, a kevesebb szöveg miatt gyorsabban tudtam haladni vele. Élvezetes olvasmány volt, tetszett hogy berakták a Final Fight-os szereplőket is. :)
talgaby:
Mindkettőre, eredetileg. Ha elkészül a HD újrahonosítás, ott már teljesen más szöveg lesz. Lett volna egy SFIII adaptáció is, de elkaszálták, mivel, nos, az SFIII senkit se érdekel.
PGergo:
--- Idézetet írta: PGergo - 2014. Szeptember 25., 14:54:24 ---Befejeztem a Street Fighter első szériáját. Nemsokára elkezdem a másodikat. Köszönöm a honosítóknak a munkájukat. :bravo:
--- Idézet vége ---
Második széria is befejezve. Végre kezd beindulni a történet. :)
A Street Fighter: Remixben említették, hogy az utolsó történet a harmadik részben folytatódik. A játékra vagy a képregényre gondolták?
PGergo:
Befejeztem a Street Fighter első szériáját. Nemsokára elkezdem a másodikat. Köszönöm a honosítóknak a munkájukat. :bravo:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése