HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Akció képregények
SithLord:
Üdv! Köszi az Indiana Jones és Atlantisz végzete első részét,talgaby,P.Eryka! :worship: :worship:
Klasszikus Indiana jelenetekkel indul ez az új sorozat.A történet jó,a grafika szép,szóval várom a folytatást!!!
PGergo:
Köszi a válaszokat.
Úgy láttam neten, hogy csak a Mortal Kombat meg a Street Fighter-ről készültek képregények. Szívesen olvastam még a Dead or Alive meg a Tekken univerzumról is valamit.
talgaby:
Nem tudom. A háttérsztorik azok, amiknek tűnnek: 4-5 oldalas szösszenetek, amik bemutatják a szereplőket, semmi több. Lett volna egy Final Fight mini, ami kinőtte volna magát egy ongoinggá, de a Street Fighter III történetét feldolgozó minivel együtt kútba esett. A SSF GN-t meg még nem olvastam; majd ha lefordítom. De az is inkább az SFIV-et dolgozza fel.
PGergo:
Az király. Nagy kedvenceim voltak anno az első Final Fight szereplői. És Poison, "identitásáról" adnak felvilágosítást, vagy itt is köntörfalaznak majd?
Közben elolvastam a 7.-ik és 8.-ik számot is. Lassacskán, de halad a sztori előrébb. :)
talgaby:
Úgy néz ki, hogy igen. Úgyhogy a felújított verziókba belekerülnek az eredetileg honosításból kimaradt Final Fight-os háttérsztorik is, hogy érthető legyen majd a Super Street Fighter széria.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése