HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (12/143) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi az Indiana Jones és Atlantisz végzete 2.részét,talgaby,P.Eryka! :worship: :worship:
Igazán élvezetes volt ez a rész is.És nincs Indiana történet a klasszikus ostorozás nélkül.
Várom a folytatást!

talgaby:
De, jelent meg, két GN, elvileg lassan jön a harmadik. Azok lesznek majd a két ünnep közötti frissítések 2015-től itt. Azokban folytatják az SFIV sztoriját, kezdve az SSFIV-féle kiegészítésekkel.

PGergo:

--- Idézetet írta: talgaby - 2014. Október 06., 12:23:42 ---Nem tudom. Igazából nagyon nem is foglalkoztatott. Nem voltam annyira oda a Final Fightért vagy a sztorijáért. :)

--- Idézet vége ---
Úgy láttam, az SF4 után nem nagyon jelent meg az UDON-tól képregény. Ennyire nem jött be nekik ez?

talgaby:
Nem tudom. Igazából nagyon nem is foglalkoztatott. Nem voltam annyira oda a Final Fightért vagy a sztorijáért. :)

PGergo:

--- Idézetet írta: talgaby - 2014. Október 06., 09:38:37 ---Azzal csak követték a játékokat. Jó pár játéktermi SFII változat tele volt Final Fight-os alakokkal… úgy emlékszem, idővel az összes a tiszteletét tette ott.
Lett volna amúgy háttérsztorinak egy Final Fight-mini is az UDON-tól, hogy megmagyarázzák az ottani eseméneket, de az is kútba esett.

--- Idézet vége ---
Nem lett volna érdeklödő rá vagy pénz hiánya tehetett róla?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése