HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Akció képregények
keildavid:
Azért lepődtem meg a Scarlet név Piroskára fordítva. Mert eddig Scarlet néven hangzott el a rajzfilmekben. És a Dreamwave-es TF vs. G.I. Joe-ban is így hívták. De itt pedig Piroska lett/lesz a neve. De azt bevallom, tényleg igazad van.
A DVD-t pedig jó pár évvel ezelőtt a Tescoban volt akcióban 249 Forintért. De ez csak akkoriban volt. Valamikor 2005-2006 környékén volt. Már arra nem emlékszem pontosan, hogy mikor volt ez az akció.
dr samson:
Mondjuk emlékeim szerint mintha a vol2-es rajzfilmben lett volna egy hasonló kobrás volnal, mint ami a filmben volt, de már én sem elékszem rá pontosan... Egyszer ha sok időm lesz, letöltöm az egészet és megnézem újra.
Sepi:
Szerintem pont az amit DVD-n lehet kapni, elég tré. Én is megvettem, egyszer megnéztem, de akkora baromságok voltak benne, hogy csak na. Köze nincs a régi sorozathoz, inkább olyan mint egy alternatív vonal. Legalábbis a kobrás részt én másnak nem tudtam tekinteni.
dr samson:
--- Idézet ---Scarlet helyett Piroska lett a neve. Ezen meglepődtem.
--- Idézet vége ---
Nem kellett volna. A sorozatban is az volt a neve és nem bírtam megállni, hogy ne ezt használjam...
--- Idézet ---A G.I. Joe 94 perces animációs mozi is nagyszerű. Nekem megvan DVD-n.
--- Idézet vége ---
Jó neked. Én már arra sem emlékszem, hogy mikor láttam utoljára...
keildavid:
Nagyszerű ez a G.I. Joe képregény. Remekül kezdődött. Most már értem mit akartál mondani dr samson pár hónappal ezelőtt, hogy Chuck Dixon képregényről van szó. Szóval erről van szó.
A vázlatrajzok nagyon jók voltak. Scarlet helyett Piroska lett a neve. Ezen meglepődtem.
A három rövid történetben olvastam, hogy ezek mindegyikük més miniben folytatódtak. Az elsőnél a G.I. Joe 01. számban lesz a folytatás augusztusban. A másodiknál a G.I. Joe Origins 01-ben. És a harmadiknál pedig a G.I. Joe:Kobra 01. számban. Ezek szerint háromféle sorozattal indult az IDW-nél.
Ezer köszönet dr samson és Gorgiasz a G.I. Joe 00. számért. További sok sikert a folytatáshoz.
Még pár véleményt: szóval ti is emlékeztek a G.I. Joe rajzfilmsorozatra? Ez nagyon érdekes. Én is emlékszem. Magyarul volt a tv-műsorban több mint 10 évvel ezelőtt. A G.I. Joe 94 perces animációs mozi is nagyszerű. Nekem megvan DVD-n. Minden rengeteg dolgokat tartalmaz. Viccek, izgalmak, drámák, tragédiák, akciók. Hűűű. Ez volt ám a régi szép idők. Nagyon jó volt erről beszélgetni.
Nos ennyi volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése