HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (113/143) > >>

Sepi:
Frissültünk!
G.I. Joe #00

keildavid:
Ezekből is elolvastam mindent. Aria néha olyan varázslatos, boszorkányos történetnek látszik. Athena Voltaire izgalmas, akciódús történet.
A CSI:Helyszínelők különleges történet. Rengeteg rejtélyeket kellett megfejteniük. Gyilkosság, rablás. Hát ez ilyen jellegű képregény.
Fierce különleges ügynök. Ő előre látta, mielőtt bekövetkezik a katasztrófa. A Killer 7-ről annyit elmondtál talgaby, hogy ez egy befejezetlen sorozat és nem tervezed ezt honosítani. Power Rangers az egyik nagy kedvencem. A tv-sorozat szinte az összes részét láttam a német RTL-n és Super RTL-n. Plusz a két hosszú filmet is: Atomcsapat és Turbócsapat. A képregény rajzfilm stílusba készült. Tényleg jó, izgalmas történet.
A Street Fighter Bruce Lee és manga jellegű képregény. Nagyszerű, izgalmas.
A Háborús történeteken meg az volt nekem érdekes(amin meglepődtem), hogy ezt Garth Ennis írta.
Metal Gear Solid hmmm...Akciódús, festett képregény.
A Sötét 48-ról már írtam véleményt pár hónappal ezelőtt.
Ennyi az Akció képregényről való véleményem.

talgaby:
Hm, köszi, erre ránézek.

PGergo:
Ezen ne múljon, találtam egy torrent fájlt, amiben benne van az összes rész.  
http://thepiratebay.org/torrent/3879491/SB...vember_10__2007
Nekem nemsokára lejön, és a gyors netem miatt neked is tudok segíteni a feltöltésben, persze ha érdekel.

talgaby:
Szeretném, de a 12 részből összesen ha ötöt beszkenneltek, az összes többi elérhetetlen digitálisan. Nincs anyag, amiből dolgozhatnánk.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése