HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (111/143) > >>

zozi56:
Nekem volt egy csomó, meg volt három járművem is. Egy kis zöld dzsip, egy fehér vadászgép (ezt imádtam) és egy sötétlila nagy... ööö... markoló? Vagy valami ilyesmi.

Asys:
Én is köszönöm Samson dokinak és Gorgiasz-nak a G.I.Joe ,,nulladik'' részét!    
Tetszik a képregény grafikája;a végén látható vázlatrajzok,leírások pedig fantasztikusak!  
A rajzfilmért annyira nem rajongtam,de a játékfigurák nekem is nagyon tetszettek!  
Kinek hány van/volt?Én egy szerény 6 darabos készlettel rendelkeztem...

dr samson:
Ne is mond. anno én is egy csomó részt felvetem videóra...  

--- Idézet ---Csak arra, hogy soha nem találták el egymást, akármennyi lézerrel is lövöldöztek.
--- Idézet vége ---
Ha csak ez a gondod, zozi, itt már az első sztoriban hullani fognak a Joe-k, mint a legyek. Bár sajna itt nem lézerrel, hanem sima, klasszikus töltényekkel fognak lövöldözni...

keildavid:
Ja a rajzfilmsorozat néhány része videó kazettán is megvan. De az már eléggé gyenge lett. A kazetta szalag nagyon gyenge lett. És nagyon régi.

zozi56:
Én is néztem kicsi koromban a G.I.Joe-rajzfilmsorozatot, de már nem emlékszem belőle szinte semmire. Csak arra, hogy soha nem találták el egymást, akármennyi lézerrel is lövöldöztek.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése