HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (11/143) > >>

keildavid:
Köszönöm az Indiana Jones minisorozatokat, amik tavaly sorra kerültek! :worship: :worship:
Nem semmi, hogy mennyi Indiana Jones minik vannak. Néhány évvel ezelőtt még csak az Acélfőnix volt az egyetlen mini. De az előző pár év óta van ám sok Indy képregény.
És persze a Street Fighter Ibuki miniért is nagy köszönet! :worship: :worship:
Végül az SF mini lezárult.(Igen, olvastam a hírcikket, hogy majd még lesz SF.) Az Akció részlegből ezekből jó sok minik vannak a galériában.(És a Mortal Kombatból is meg talán a CSI is, hogy azok se maradjanak ki a felsorolásból.)

SithLord:
Üdv! Köszi az Indiana Jones kalandjai című történetet,talgaby,P.Eryka! :worship: :worship:
Forestall,Belloq,Marcus micsoda nosztalgikus névsor!Tetszett ez a kis szösszenet a kissé leegyszerűsített grafika ellenére is.Arra azért kíváncsi lennék,hogy dr. Lawrence,hogy tudott kötélt készíteni a bugyijából?!  :badteeth: :headscratch:
Jó nagy bugyi lehetett... :brow:

SithLord:
Üdv! Köszi az Indiana Jones és Atlantisz végzete 4.részét,talgaby,P.Eryka! :worship: :worship:
A hataloméhségnek köszönhetően a nácik megkapták a megérdemelt jussukat!

SithLord:
Üdv! Köszi az Indiana Jones és Atlantisz végzete 3.részét,talgaby,P.Eryka! :worship: :worship:
Ezek a náci tudósok mindig egy lépéssel Indy előtt járnak.Mikor azt hinné az ember,hogy végre valamit Jones prof egyedül fedezne fel folyton feltűnnek.
Várom a folytatást!!!

PGergo:
Befejeztem a Street Fighter IV szériát is. Őszintén, elég nagy csalódás volt az első kettőhöz képest. Nem nagyon jött be, mert túl összecsapottnak éreztem.  :-\

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése