HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (108/143) > >>

Genzo:
köszönöm szépen a GI Joe nulladik részét samson dokinak, és Gorgiasznak. Már épp hiányoltam egy kis GI Joet az oldalról(eddig "csak" a TF vs Gi Joe volt), pont jókor kezdétek el kipakolni a képregényeket, nemsokkal a film premierje előtt,  .

Nulladikalany:
Torrent oldalakon találkoztam velük, de nem szedtem le. Nem tudok angolul, igy nagyon kevés képregényt szerzek be eredeti nyelven, csak azokat amikre nagyon kiváncsi vagyok.

keildavid:

--- Idézetet írta: dr samson ---Annak meg külön örülök, hogy tetszett, remélem a másik Dixon mini is fog tetszetni majd a népnek, amit októberben indítok és bár nem G.I joe lesz, de az is katonás lesz ám...
--- Idézet vége ---

Hmmm...ez biztos nagyszerű, izgalmas képregény lesz. Majd meglátjuk.

dr samson:
Hát, igaz, ami igaz, ez a sztori sem filmre épít. Arra kiadtak egy 4 részes részes Movie Prequel minit, amiben 4 különböző karaktert mutattak be, illetve mostanában adják ki a négy részes film képregény minit, ami a filmet dolgozza fel.

Nulladikalany:
Nekem is voltak figuráim, rengeteg. Egy sincs meg, de a fiam nemsokára eléri azt a kort, hogy neki is kell, majd akkor újraélem a gyerekkorom. A rajzfilmre nem emlékszem, csak arra, hogy egy külföldi csatornán néztem asszem a sky-on és vmi macskabábú vezette a műsort. A képregénynek meg azért örülök, mert ha jön a film legalább tisztába leszek a karakterekkel. Bár általában a képregényekhez nem sok közük van a belőlük készülő filmnek.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése