HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (107/143) > >>

Galamb:
Hát nekem valahogy kimaradt a J.I. Joe korszak, - mint a játékok, mint a történetek terén- úgyhogy eléggé új számomra ez a világ, de nagyon jónak tűnik, először kicsit fura volt a katonai szakzsargon használata, de ez teszi hangulatossá. Attól kicsit tartok, hogy állandóan  csak a Kobrákkal fognak hadakozni, remélem lesz más történetszáll/ellenség.
 A honosítás is pazar lett, köszi.    

dr samson:
Remélhetőleg nem kell sokat várni, augusztus végén már szeretném folytatni az 1. számmal.

SithLord:
Üdv! Köszi a G.I.Joe-t Samson doki,gorgiasz!    
Anno a 80-s években szinte lehetetlen volt beszerezni figurákat itthon,majd a 90évek elején már a legkisebb trafikban is lehetett kapni,anno én is vettem vagy 10-t meg is vannak még.Jól ellehetett játszani velük.  
A képregény jónak indul,a grafika is jónak mondható,várom a folytatást!
Az ERŐ legyen veletek!!!

keildavid:
Valamit eddig még nem kérdeztem. 1. A képregény.net fórumon láttam a foglalási listákat más honosító oldalakról. És az Allcomicsnál láttam, hogy lefoglaltak egy DDP-s G.I. Joe: Reloaded képregényt. Lehetséges ez? Vagy valamit nem jól láttam?

2. Szóval te a G.I. Joe-ból tervezed majd a Kobra és az Originst honosítani, ahogy vége lesz a Dixonos sorozatnak? Sok sikert kívánok neked.

dr samson:
Hát, ja, kicsit ez is benne volt, hogy jön a film és szerencsére, már a fél év is letelt...  

--- Idézet ---Szóval te a G.I. Joe-ból tervezed majd a Kobra és az Originst honosítani, ahogy vége lesz a Dixonos sorozatnak?
--- Idézet vége ---
Az Originst nem valószínű. Nekem nagyon nem jött be. Majd a Cobrára lehet számítani egyszer...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése