HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Akció képregények
zozi56:
--- Idézetet írta: dr samson ---Iiiiiiigen, nekem is az van meg! Következő börzére elviszem és lődözhetjük egymás vele!
--- Idézet vége ---
dr samson:
Kuncogó, az Kuncogó, ő egy beépítet ügynök, az ő sorsa a G.I Joe: cobra miniben derül ki. Az 4 részes volt, múlt hónapban ért véget, egyszer lehet, hogy megcsinálom majd azt is, mert nekem tetszett a stílusa, de egyelőre marad Dixon és a főmini/sorozat (még az IDW sem tudta eldönteni, hogy most akkor mi lesz belőle...), remélhetőleg jövő hónapban már az első résszel. A többi nevet azt hiszem eltaláltad, Kuncogónak meg majd előkeresem az angol nevét. A többi nevet azt hiszem már megtárgyaltuk. Ja és előre szólok, hogy Destro az Destro lesz, nála inkább nem variáltam a dolgokat.
Annak meg külön örülök, hogy tetszett, remélem a másik Dixon mini is fog tetszetni majd a népnek, amit októberben indítok és bár nem G.I joe lesz, de az is katonás lesz ám...
--- Idézet ---Kék színűek voltak a rakéták, igaz? Az volt meg nekem is.
--- Idézet vége ---
Iiiiiiigen, nekem is az van meg! Következő börzére elviszem és lődözhetjük egymás vele!
gorgiasz:
Nincs mit és ami lemaradt: Nagyágyú:Hotshot.
--- Idézetet írta: grey gargoyle ---Kuncogó pedig megegyezik Herceggel?
--- Idézet vége ---
A Kuncogó egy fedőnév az akción belül,elsőre meg nem mondom neked ki is ő.
Talán majd,dr.Samson megmondja,de szerintem kizárt,hogy Herceg egyelő lenne,Kuncogóval.
grey gargoyle:
köszi
és kuncogó meg nagyágyú?
gorgiasz:
Először is köszönjük a visszajelzéseitek.
grey gargoyle a nevekre a válasz: Torpedó:Torpedo ,Nehéztüzér:Heavy Duty.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése