HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (106/143) > >>

holloo:
Köszi a G.I. Joe-t.  Érdekesen indul a sztori. A szakzsargon jó lett,csak a Hó, Joe! hangzik nagyon furán. Azt szerintem kár volt fordítani. A nevek is jók (bár én a Piroska nevet mindig is utáltam   , ha jól emlékszem csak a rajzfilm első évadjában hívták így. És Destro-t  meghagytátok, ő Romboló volt a rajzfilmben  ). Várom a folytatást.

keildavid:
Emlékszem erre a Chuckles névre. A G.I. Joe animációs mozi-ban szerepelt. Akkoriban még csak újonc volt.

dr samson:
GG, végre volt időm utána nézni és az általad kérdezet karakter eredeti neve: Chuckles

dr samson:

--- Idézet ---Attól kicsit tartok, hogy állandóan csak a Kobrákkal fognak hadakozni, remélem lesz más történetszáll/ellenség.
--- Idézet vége ---
Az első történetben fel sem tűnnek a Kobrák, csak a Bárónő.  Nyugi, konkrétan még azt sem tudják, kik vagy mik a Kobrák, pedig most jelent meg a hetedik szám belőle. Dixon nagyon jól csinálja eddig, abszolút a nulláról építi fel az univerzumot.  A szakzsargonhoz, meg jobb, ha hozzászoktok, mert lesz belőle bőven. Ami ráadásul egy ilyen haditechnika buzinak mint én (aki rendszeresen veszi Haditechnikát, néhanapján az aranysast és előfizető a Regimentre...), ez kész kánaán...

kit:
Az a kocsi nekem is megvolt! Sajnos csak volt.  
A képregény is remek!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése