HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (105/143) > >>

dr samson:
Hát, ennyi erővel egyet már rólam is elnevezhetnének...  Amúgy ebben a hónapban (elvileg ezen a héten) egy új figurával is megismerkedhetünk, a neve Helix és rögötn egy különszámmal nyit. És nehogy valaki félreértse, az amerikai kiadásra gondolok most...

grey gargoyle:
Ez a Chuckles pont azon kevés gijoe figurák közé tartozott akiket nem ismertem. valamiért kimaradt az európai kiadásból.
Nem kapcsolódik chuckleshez, de most olvastam hogy anno stephen king is kitalált egy gijoe figurát, és ennek tiszteletére lett egy akit meg a fiáról neveztek el.

holloo:

--- Idézetet írta: talgaby ---Még mindig ezerszer jobb, mint a "Jó, Joe!". Szinte várnám, hogy a Kobrák visszakérdezzenek: "mi a jó?"
--- Idézet vége ---
Igen, a kitalálók biztos nem vettek figyelembe minden nyelvet.  Ennyi erővel sok mindenbe bele lehetne kötni.  Nem kötözködni akartam, csak a Yo, Joe (mint, ahogy Sámson is írja) csak egy felkiáltás, mint pl a Rangerek (nem, nem a Texas Rangerek  ) Hú-hááá-ja. Ezt is furcsának tartanám, ha valaki lefordítaná ju-hééé-ra.

dr samson:

--- Idézet ---csak a Hó, Joe! hangzik nagyon furán.
--- Idézet vége ---
Ahogy a Yo, Joe is, ha eredetiben hagyom. Végül azért dönöttem a Hó mellet, mert elvégre a yo is csak egy felkiáltás és ez adja vissza a legjobban a dolgot.  

--- Idézet ---A nevek is jók (bár én a Piroska nevet mindig is utáltam  , ha jól emlékszem csak a rajzfilm első évadjában hívták így. És Destro-t meghagytátok, ő Romboló volt a rajzfilmben  ).
--- Idézet vége ---
Hát Piroska nálam egyértelmű volt, hogy Piroska lesz, nekem a kedvenc nevem volt a rajzfilmben!  Destro meg: rá nem emlékeztem és szerintem a neve elég beszédes angolul is.  
Folytatás majd csak jövő hónapban, e hónapban nem volt időm fordítani és valami más, hasonlóan militarista dolog lesz helyette.

talgaby:
Még mindig ezerszer jobb, mint a "Jó, Joe!". Szinte várnám, hogy a Kobrák visszakérdezzenek: "mi a jó?"

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése