HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (63/143) > >>

Ben Reilly:
Gyermekeim a rendalitásban. Én még azokat a részeit csak nehezen tudom feldolgozni a maradék agysejtjeimmel amelyek a Földön játszódnak. A lányok dialógusa is kész.  :badteeth: Csak én érzem úgy, hogy ebben a karakterben van egy vonóval Mar-Vell / Rick Jones kapcsolt árú fórumából némi Conannel és Adam Warlockkal megbolondítva? A honosítás továbbra is emberfeletti.  :worship:

zajrus:
Az első résznél valahol az első oldalon leállt az agyam, ezt valamilyen önpusztító cselekmény folyamán végigolvastam... hát szerintem nem kellett volna az illetőnek képregényt írni, vagy inkább a kiadónak kiadni... meg hasonló dolgokat művelni, ami elősegítette ennek a létezését... le a kalappal, ezt olvasni is egy élvezet nemhogy fordítani...

Mondjuk amikor a szalagok megszólaltak annál már le se döbbentem ez normális?

benya11:
Enne van több része is?! ;D

talgaby:
Egyelőre négy füzetről tudunk, hogy átadják nekünk. Karácsonyi specialitásról nem volt szó, csak a videóban találkoztunk mi is vele. Azt gondolom részemről, hogy nem nagyon létezik, vagy a WWE még nem digitalizálta.

Ben Reilly:
Lassan elkezdem megalapítani a Nagy Magyar Rendalitás (Destrucity) Egyházat és goblein szakkört.

Apropó. Nem tudom hogy halad a rendalitás tanainak magyarba ültetése, de év végén, karácsony táján remélem olvashatjuk majd azt a részt amiben a Harcos kiüti a Télapót és megfekteti a Grincset. Jim Hellwig for Pope.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése