HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Akció képregények
benya11:
Tegnap én is elolvastam a Harcost, és lehet hogy csak véletlen egybeesés, de mivel fáradtan kezdtem neki, az elolvasása után aludtam is olyan jó másfél órát. Össze-vissza dobálóztak mindenféle elméletekkel képkockáról képkockára, sok dolgot én sem értettem belőle. Én azon néztem még nagyot, amikor a füzet végi összefoglalóban Warrior azt mondja, hogy a képregényiparba való betörés előtt áll.
Most még egyenlőre nem tudom, hogy megköszönjem-e a honosítást, nem azért mert gond volt vele, hanem inkább a "mű" volt nem kicsit fura... ;D
Galamb:
--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2011. Január 02., 21:12:34 ---Gyerekek én kész vagyok. Háromszor, igen háromszor olvastam már el a sztorit és képtelen vagyok agyilag feldolgozni hogy ezt bárki komolyan gondolta. Ez túl van minden rendalitáson.
--- Idézet vége ---
Régi nóta, kicsit másképp:
Repül a karma, repül a karma! ;D
Ben Reilly:
Gyerekek én kész vagyok. Háromszor, igen háromszor olvastam már el a sztorit és képtelen vagyok agyilag feldolgozni hogy ezt bárki komolyan gondolta. Ez túl van minden rendalitáson.
talgaby:
Határozottan érdemes megnézni a linkelt csatolmányokat is, főleg a kilencest. Segít kicsit eligazodni a füzetben.
zozi56:
Én már az első oldalon feladtam. Nem bírtam a képregény rendalitásával.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése