HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Akció képregények
talgaby:
Sajna a képregény kisütötte a teljes oldalt és most akármivel próbálkozunk, nem tudjuk visszahozni. A rejtély megoldása valószínűleg abban rejlik, hogy miközben nem figyeltünk oda, a Chuck Norris-képregények eltűntek januárban az oldalról, de amint emglesznek, biztosan helyre fog állni a rend. Vagy a rendalitás. És akkor lesz értékelőrendszer is.
Mindenesetre egy általános ördög-, vagyis inkább HARCOS™űzést fogunk végezni a füzeteken, hogy ez ne forduljon még egyszer elő, és valami szolidabb formában rakjuk vissza.
Ben Reilly:
Rájöttem mi az legnagyobb és egyetlen baj ezzel a hőseposszal így a 4. rész hit tanainak magamévá tétele után. Az, hogy nem adtatok Bábel halat az értelmezéséhez. Ez a műalkotás még egy pozitronikus agyat is kiégetne. Köszönetem az ellenem és olvasó társaim ellen elkövetett honosítói merényletért. :worship:
UI: Apropó where is the értékelő rendszer?
talgaby:
Ó, ez még semmi. Én végignéztem egy politikai gyűlésről készített felvételét amin ő volt az előadó, és alapvetően egy vitafórum volt. De a blogja se piskóta. Néha már jobb a pali, mint a szcientológusok. :D
Farek:
Basszus, ezt a HARCOSTM fickó überkemény arc... A képregényt még nem olvastam, de ránéztem a wiki-s oldalára, és ezt találtam:
"In 1993, Hellwig legally changed his name to Warrior. This one-word name appears on all legal documents pertaining to Warrior, and his children carry the Warrior name as their legal surname."
Vagyis, ha valaki nem beszél angolul:
1993-ban Hellwig hivatalosan Harcosra változtatta a nevét. Ez az egyszavas név szerepel minden hivatalos dokumentumán, és gyerekei hivatalos vezetéknévként használják a Harcos nevet.
Ennek a fickónak tényleg elmentek hazultól... :nemtudom:
zozi56:
A Harcos túszul ejtette a képregényeinket. Csak ha már kellő mennyiségű agysejt pusztult el a szövegei hatására, lesz hajlandó visszaadni őket.
(Avagy igen, szeretnénk megmutatni, mi a képregényírás legalja.)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése