HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (42/143) > >>

kit:

--- Idézet ---Az elveszett világ kimaradt jelenetének is ellentmond...
--- Idézet vége ---
Melyik jelenetre gondolsz?

--- Idézet ---de az utolsó oldal és a következő szám borítója nagyon felcsigázott. Ilyenkor utálom, hogy legalább egy hónapot várni kell a folytatásra.
--- Idézet vége ---
Igen igen, nagyon jól vágták el. Mondjuk én az első számot a megjelenés másnapján kerestem és rögtön meg is találtam, remélem a többinél sem fognak sokat szarakodni a szkenneléssel. :)

--- Idézet ---Toppsból mennyit terveztek elkészíteni? Sorra kerülnek esetleg a filmadaptációk is?
--- Idézet vége ---
A teljes sorozatot, de a filmek neccesek kicsit, mert azok elvileg ki lettek adva magyarul. Esetleg a behúzásuk, feljavításuk jöhet szóba szerintem, de szívesen megcsinálnám egyébként őket. :)

FZoli:

--- Idézetet írta: kit - 2011. Szeptember 23., 19:30:18 ---Pl nekem a Dangerous Games nagyon ígéretesnek tűnik az első szám alapján.

--- Idézet vége ---

Egyetértek. Az alapsztori ugyan kísértetiesen hajaz az IDW Godzilla: Gangster and Goliaths minijére (ill. Az elveszett világ kimaradt, ergó kánonszempontból vagy figyelembe veszik vagy sem, jelenetének is ellentmond), de az utolsó oldal és a következő szám borítója nagyon felcsigázott. Ilyenkor utálom, hogy legalább egy hónapot várni kell a folytatásra.

Toppsból mennyit terveztek elkészíteni? Sorra kerülnek esetleg a filmadaptációk is? Az elveszett világ TPB ugyan megvan, de egy honosított Jurassic Park-nak örülnék (az angol scant persze beszereztem már).  Jól mutatna 2013-ban, a film bemutatásának 20. évfordulóján. :)

Asys:
Köszönöm a MK - Rayden és Kano második részét!  :worship:

Hogy ez a Kano mekkora egy ravasz dög!  :badteeth:
Teljesen megbízhatatlan fickó; nagyon remélem, hogy pofára esik majd a későbbiekben...

Köszönöm a SF Turbo negyedik részét is!  :worship:

Chun-Li-nek néhány rajzon tényleg érdekes lábai vannak (ezzel mondjuk nincs egyedül)...  :blink:
Ken és Ryu harca/edzése nagyon tetszett!  :bravo:
Chun-Li rendesen leverte az ellenfeleit!  :rolleyes: (Öten támadtak rá, ,,megvakították''; ő viszont talpon maradt, persze némi segítséggel!)

kit:

--- Idézet ---nem is tudtam, hogy az IDW elkezdte kiadni a Topps klasszikusait...
--- Idézet vége ---
El bizony! Az első szám az itthon is megjelent első film képregényváltozata, a második a Raptoros sztorikat foglalja magában, a harmadik pedig már asszem a Return to JP-re is kiterjed. Negyedik még szerintem tuti lesz, de lehet, hogy ötödik is.

--- Idézet ---Egy dolog a rajz, de a sztori is kissé kacifántos volt itt-ott, mintha egy-két oldal ki-kimaradt volna. A végére persze nagyjából összeállt valamiféle kép, de akkor se az igazi.

--- Idézet vége ---
Hát igen... lesz még jobb is, így mondanám. Pl nekem a Dangerous Games nagyon ígéretesnek tűnik az első szám alapján.

--- Idézet ---Tetszett ez a nosztalgikus leírás. Az egyik képregényt ismerem, ami régen magyarul megjelent Az elveszett világ címen.

--- Idézet vége ---
Köszi! Nekem is megvan az a szám. Sajnos a 3. filmhez már nem készült képregény (tudtommal).

FZoli:
Én is köszönöm a JP mini első számát. A honosítást ugyan még épphogy csak átfutottam, de a szokásos kiváló kit minőség :)
A JP képregénytörténelmet külön köszönet illeti, nem is tudtam, hogy az IDW elkezdte kiadni a Topps klasszikusait. Az meg külön öröm, hogy tervezitek őket honosítani, amit volt szerencsém olvasni közülük, az tetszett.
A Hagyatékról ezt sajnos nem tudom elmondani. Egy dolog a rajz, de a sztori is kissé kacifántos volt itt-ott, mintha egy-két oldal ki-kimaradt volna. A végére persze nagyjából összeállt valamiféle kép, de akkor se az igazi.
Ettől függetlenül hajrá a továbbiakban is, az olvasók meg tartsanak ki, a Byrne-történet majd feledteti a Hagyaték hibáit. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése