HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (41/143) > >>

keildavid:
Köszönöm a Street Fighter II Turbo 5. részét! :worship: :worship:
Tetszik ez a történet, mivel részletesen mutatják a bevezetést. És persze nagyrészt egy-két dolgok derülnek az egyik szereplőről. Pl. Hondáról, hogy hogyan mikor és hogyan lett szumó.
És persze igaz, ha már japánféle történet, akkor a nindzsák se hiányozhatnak a történetből.
Ami meg Dan Hibikit illeti. Tényleg idegesítő alak. Főleg, hogy micsoda furcsa dolgokat tett. És róla is kiderült, hogy hogyan került be a bajnokságra, amiben részt vesz.

kit:
Semmi. Csak eredeti formában kléne feltenni. De addig mondogatjátok itt, míg megcsinálom. :)

KiD:
Mi lenne a probléma a semices Jp-vel?

kit:

--- Idézet ---Amikor Ludlow a céges meetinget tartja. Ott említik, hogy Isla Nublart "leépítették"...
--- Idézet vége ---
Ja igen, na majd felfrissítem az emlékezetem. :cool:

--- Idézet ---Drukkolok, hogy sikerüljön. Szvsz egy lassan 20 éves képregénynél már senki ne reklamáljon szerintem a megjelenésre
--- Idézet vége ---
Elvileg ez egy elv, hogy megjelent képregényt nem bántunk csak max eredetiben kicsit felpofozva felteszünk az oldalra, mint pl a Semic-es Fantomokat.

FZoli:

--- Idézetet írta: kit - 2011. Szeptember 25., 18:21:17 ---Melyik jelenetre gondolsz?
--- Idézet vége ---

Amikor Ludlow a céges meetinget tartja. Ott említik, hogy Isla Nublart "leépítették", ahhoz képest meg eléggé ott van a kerítésektől a kocsikig minden.
Még ha nem is bontanak el mindent (mégis csak szabadon rohangál ott jó pár ragadozó), a járműparkot csak nem hagynák ott.
(Kicsit egyébként megkavartak a könyvek, ott ugye lebombázzák a szigetet, azt tegnap még az rémlett a filmre is, de most utánanéztem, nehogy hülyeséget írjak)

--- Idézetet írta: kit - 2011. Szeptember 25., 18:21:17 ---Igen igen, nagyon jól vágták el. Mondjuk én az első számot a megjelenés másnapján kerestem és rögtön meg is találtam, remélem a többinél sem fognak sokat szarakodni a szkenneléssel. :)
--- Idézet vége ---

A megszokott letöltőoldalamon nem is láttam még fent, szóval ha te nem szólsz, lehet rá se keresek még egy hétig.

--- Idézetet írta: kit - 2011. Szeptember 25., 18:21:17 ---A teljes sorozatot, de a filmek neccesek kicsit, mert azok elvileg ki lettek adva magyarul. Esetleg a behúzásuk, feljavításuk jöhet szóba szerintem, de szívesen megcsinálnám egyébként őket. :)

--- Idézet vége ---

Drukkolok, hogy sikerüljön. Szvsz egy lassan 20 éves képregénynél már senki ne reklamáljon szerintem a megjelenésre, inkább az újonnan megjelent képregények scanjei miatt (pl. Watchmen) aggódjanak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése