HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Akció képregények
keildavid:
Ezer köszönet Kitnek és Sepi-nek a Jurassic Park: Jóvátétel 1. részért! :worship: :worship:
A rajzok tényleg nem passzol a történethez, de nekem mégis tetszik ez a képregény.
És látom van egy oldalas leírás a Jurassic Park képregényekről. Tetszett ez a nosztalgikus leírás. Az egyik képregényt ismerem, ami régen magyarul megjelent Az elveszett világ címen.
És érdekes, hogy ez a történet 13 évvel később játszódik az első Jurassic Park kaland után. Tényleg milyen sok dolgok megváltoztak.
Szerintem jól kezdődik ez a történet.
Sok sikert kívánok nektek a továbbiakban, Kit, Sepi! ;)
keildavid:
Köszönöm az Mortal Kombat - Rayden és Kano 2. részét! :worship: :worship:
Látom, hogy ezt a képregényt más rajzolta, mert ennek más a rajz stílusa.
A történetben nagyrészt inkább Kano tűnt főszereplőnek, Rayden meg inkább olyan háttérbe maradtnak látszott.
Bár a vége furcsa volt, hogy Kano-nak volt valami célja, de végül valami másképpen alakul. De erről asszem majd a folytatásba kiderül.
Az MK vegyesvágott 2. is tetszett. Csupa vicces képek vannak a Mortal Kombatról és persze más egyéb szereplőkről. Tényleg sok minden van benne.
talgaby:
--- Idézetet írta: SithLord - 2011. Szeptember 07., 09:44:27 ---A második borítón az arany ruhában lévő testes pacák kicsoda?
--- Idézet vége ---
Rufus az SFIV-ből. Eredetileg a Turbo 4. számának végén volt egy történet vele, de jó pár hasonló póttörténettel együtt kivettem onnan. Majd lesz egy SFIV mini, aminek egy házilag készített 0. számában kikerül az is, meg a többieké is.
SithLord:
Üdv! Köszi a Street Fighter II. turbo 4.részét,talgaby! :worship:
Végre,hogy a főhősök is bekaphatnak néha egy-egy pofont értem itt a Chun-li féle bunyót! Killer bee lelepleződése várható volt.. A második borítón az arany ruhában lévő testes pacák kicsoda? Várom a folytatást!!!
keildavid:
Köszönöm a Street Fighter II Turbo 4. részét! :worship: :worship:
A történet szépen lassan kezdet haladni. Főleg, amikor végére ért a kínai elődöntő első felénél.
A jelenlegi történetben most Chun-Li került főszerepre. A rárohanó hordák nem tudhatják, hogy Chun-Li mi mindenre képes.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése