HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Akció képregények
Cardas:
Köszönöm az újabb Jurassic Park részt :worship:, nagyon izgalmas, és szerintem a rajzot (ami nekem nem igazán tetszik) kárpótolja a történet. Kíváncsi vagyok, hogyan alakul a folytatása!
keildavid:
Ezer köszönet kitnek és Sepinek a Jurassic Park: Jóvátétel 2. részért! :worship: :worship:
A történetben tényleg kezd bonyolódni a helyzet. A dinoszaurusz, ami katasztrófát okozott, egyelőre háttérszereplőnek tűnik. De persze majd még lesznek további nehézségek az ember főszereplőknek. Főleg, amikor egy újabb dinók elszabadulnak.
Várom a folytatást!
talgaby:
--- Idézetet írta: Farek - 2011. Október 04., 23:09:27 ---Basszus, talgaby, ezt nagyon nehezen fogom neked megbocsátani!!!
--- Idézet vége ---
Mivel tagsági felvételi/bennmaradási követelmény, így amúgy is túl kellett volna esned rajta. :)
--- Idézet ---Hiába a 2. résztől kezdve a képregény elején található értelmezés, azért biluxoltam rendesen... :blink:
--- Idézet vége ---
És gondolj bele, a honosításból azt a részt szándékosan kihagytam, így a többiek anélkül olvasták.
SithLord:
Üdv! Köszi a Sreet Fighter II turbo 5.részét,talgaby! :worship:
Azért kíváncsi lennék,hogy Vega, Bison előtt is ilyen nagypofájú lenne-e?Jók voltak a bunyók.A Honda/Zangief mérkőzésre még várni kell a statiszta nindzsák miatt,gondolom bucira verik őket.Dan Hibiki meg tényleg röhejes,talán csak az lenne röhejesebb,ha valami csoda folytán megnyerne egy viadalt a tornán.
Farek:
Basszus, talgaby, ezt nagyon nehezen fogom neked megbocsátani!!! Hétvégén végre rávettem magam, és elolvastam a HARCOSTM képregényt, ráadásul eredetiben, amiket tőled kaptam! Azt a rohadt...
És a legdurvább, hogy HARCOSTM filozófiáját eléggé jól megértem, maga a képregény az, aminek a dekódolása okoz némi nehézséget. Nem is az alaptörténet, hanem a narráció. Hiába a 2. résztől kezdve a képregény elején található értelmezés, azért biluxoltam rendesen... :blink:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése