HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Akció képregények
Asys:
Köszönöm a MK-Harchullám harmadik részét! :worship:
Liu Kang mellé testőr, minek? :badteeth:
Mondjuk Bo szimpatikus karakter, kíváncsian várom, hogy mit alkot a továbbiakban... :rolleyes:
Köszönöm még a SF II Turbo ötödik és hatodik részét! :worship: :worship:
Rendkívül szórakoztató ez a történet (is)! :bravo:
Érdemes lenne összeszámolni, hogy Dan arca és a kiscsaj dorgója hányszor találkozott eddig egymással... :badteeth:
Vega kiszámíthatatlan egy alak!
Honda és Zangief párosa ütős volt! :bravo:
Örömmel látom, hogy kezdenek felbukkanni az ,,új'' karakterek is! :brow:
keildavid:
Köszi a Mortal Kombat - Harchullám 3. számot! :worship: :worship:
A történet kissé még mindig úgy néz ki, hogy lassan halad. Főleg, hogy néhány oldalanként más-más szereplőket mutatják be, hogy mik történnek velük. De ez már egy más kérdés.
Raiden és Kano úgy néz ki ők nem szerepelnek ebbe a Harchullámba, de a saját minisorozatba viszont kiderült, hogy ők mit csinálnak időközben.
És a mostani történet végén ismét felbukkantak az új szereplők, akik az előző részbe jelentek meg: Jade és Smoke.
Várom a folytatást!
keildavid:
Köszi a Street Fighter II Turbo 6. részét! :worship: :worship:
Tényleg ismét vannak pár olyan új szereplők, akik nem ismertek. Hondáról és Zangiefről nem gondoltam, hogy ők együtt fognak működni csapatként. Mert általában mindig az történik a viadalba, hogy mindenki csak saját magára számíthat. De persze ez még a sorozat felénél tart. És még persze lesz folytatása, ahogy a végén is látható.
SithLord:
Üdv! Köszi a Street Fighter II Turbo 06.részét,talgaby! :worship:
Megmondom őszintén én csak a sima Street Fighter 1-2 tagokat ismertem ezidáig.Most megint egy halom új szereplővel bővült a kínálat.Csak kapkodom a fejem,hogy ki-kicsoda?Lassan végetérnek a selejtező mérkőzések és akkor egymásnak feszülnek a játékosok.Már nagyon várom!!!
kit:
Köszönjük a visszajelzéseket! :worship: Hamarosan folytatódik a sztori, és a harmadik részben már egy-két dologra fény is derül.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése