HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (38/143) > >>

gabo:
Bepótoltam egy kis lemaradást Mortal Kombat képregények terén!

Mortal Kombat - Különleges alakulat 1-2: Az eddigi történetek közül ez volt  az amelyik nem tetszett igazán, valahogy nem kapcsolódott (legalábbis, eddig nem) a fő cselekmény folyamhoz! Kicsit többet vártam tőle! Az első rész végi kis történetből tudhatjuk meg Kano hogy szökött meg és ennyi!

Mortal Kombat - Kitana és Mileena: Ez már sokkal jobb volt, egy kis eredet történet egy részbe összefoglalva. Kitana karakterét ismertem, Mileena-t kevésbe, de így már minden világos! Kíváncsi lennék Jade-nak van-e valami köze hozzájuk??  :headscratch:

Mortal Kombat - Raiden & Kano 1-2: Egyre fokozódik a harc és egyre jobbak a képregények is! Kano-tól nem vártam mást csak árulást, és nem is csalódtam. Kíváncsian várom a folytatást, hogy mire lesz így képes, hogy isteni hatalomhoz jutott?!

Mortal Kombat - Harchullám 1-3: Ez a történet jobban tetszik mint a Vér és mennydörgés, talán mert nem csak  a régi klasszikus karakterek vannak benne! Várós a folytatása!

Érdekesnek találom, hogy majdnem minden képregényt más és más rajzolt! Kíváncsi vagyok miért lehet ez!

Én azok közé tartoztam akinek mind a kettő mozifilm tetszett, de most már a nagy feldolgozások közepette összehozhatnának egy jó kis látványos filmet már ebből is!  Ha jól emlékszem volt egy sorozat is a Conquest, igaz már nem nagyon tudom miről szólt, vagy van-e köze az egészhez, de lehet érdemes lenne megnézni!

Ebből a képregény sorozatból mennyi van még vissza?? Köszi a képregényeket, várom a folytatást!  :worship:  :worship:

keildavid:
Köszönöm a Street Fighter Turbo II 7. részét! :worship: :worship:
Az elődöntőbe továbbra is haladtak a bunyózások. A sötétbe néha nehezen lehetett felismerni, hogy kik hol voltak. De ez persze csak látszat kérdése. És akkor végül sorra került, hogy felszálltak a hajóra, akik tovább mennek a bajnokságra.
Az utolsó oldalon a "Ryu: Bizonyítsd magad!"-féle egy oldalas képregény vicces volt. Főleg, amikor az utolsó panelon kiderült, hogy miről volt szó.
Várom a folytatást!

kit:

--- Idézet ---Ó, a 15. oldal alján: "valami nagyon bűzli itt!" , kimaradt K betű...
--- Idézet vége ---
Kösz az észrevételt, javítom! A történet februárban folytatódik és véget is ér, hogy átadja a helyét egy kicsit más jellegű Jurassic Park sztorinak. ;)

keildavid:
Ezer köszönet Kitnek a Jurassic park - Jóvátétel 3. részért! :worship: :worship:
Tényleg valamivel régen volt és most végre itt van a folytatása is.
Az eléggé gyanús volt, hogy Tim Murphy titokzatos üzlettársa valamit eltitkolt. És persze kiderült a végén, hogy kicsoda is az.
Egyre komolyabban kezdett beindulni a történet.
Várom a folytatást!

Cardas:
Köszönöm a Jurassic Park történet folytatását, várom a következő számot! ;)
Ó, a 15. oldal alján: "valami nagyon bűzli itt!" , kimaradt K betű... :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése