HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (36/143) > >>

gabo:
Ha a Wiki nem hazudik akkor 53 rész az egész! Mind tervbe van??

talgaby:
Ja. Azt is akart kiadni az UDON, de végül az érdeklődés hiányában dobták a dolgot. Csak a Legends: Ibuki jött ki, az viszont lesz itt is, csak még egy kicsit később.

gabo:

--- Idézetet írta: talgaby - 2012. Február 13., 09:22:30 ---SFIII: Akkor rosszul kerested. Már másfél évtizedes az a játék, ráadásul három része is volt.
--- Idézet vége ---

Én a képregényre gondoltam! SF III-ná!

talgaby:
SFIII: Akkor rosszul kerested. Már másfél évtizedes az a játék, ráadásul három része is volt. Sőt, azóta már a Street Fighter IV második részénél tartunk.
A fegyenc, Cory, csak azért szerepelt, hogy tényleg elmondhassák, adaptálták az Alphákat. Az Alpha 2-ben és 3-ban felbukkant pár Final Fight-os szereplő. Hogy azért, hogy így promótálják azt a szériát, vagy mert az annyira kifulladt, hogy már az SF-be kellett menteni őket, nem tudom. Mindenesetre az SF eseményeire gyakorolt hatásukat viszonylag jól szemléltette az a pár füzet.

gabo:
Street Fighter II. 0-6: Egyre többet tudunk meg a szereplőkről, és a harcosok is egyre többet tanulnak, készülnek a következő tornára! Ismerünk meg újabb szereplőket, a sorozat pedig tartja a maga jó színvonalát!

Street Fighter Remix: Jó ki felvezető, új harcosokat bemutató történet, ár csak azt nem értem, hogy a Wikipedia-n nem találkoztam a Street Fighter III-al, pedig a felvezető oldalon írva van S.F. III: Ibuki??!!

Street Fighter II. - Turbo 1-7: Kicsit zavarosan indult, hiszen az elején már folyik  a torna, aztán meg visszaugrunk a selejtezőkre, hogy hogyan jutnak el a szereplők oda! Kár,hogy az elején lelövik, az egyik harc kimenetelét (ami nem volt kétséges), még ha az egyik kedvenc szereplőm is esik ki!  :headscratch: Azt gondoltam, hogy a börtönből szabadult szereplő is kijut, neki csak eddig tartott,vagy szerepel még?? Szegény Dan Hibiki, mindig megjárja!

Köszi a képregéneket várom a folytatást!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése