HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (35/143) > >>

talgaby:
A magyar kiadás csak összeollózott jeleneteket az animéből. Én az eredeti mangára gondoltam, az teljesen más kategória. (Vicces módon hangulatilag nem is igazán hasonlít az animére, csak az utolsó évadra, amit viszont idehaza már nem adtak le.)
És igen, amikor idejöttél, én is elkezdtem számolgatni, hogy jóval több van ebből a sorozatból, mint gondoltam. Valamiért azt hittem, az MK-val együtt idén ez is kifut, de akkor elmegy ez jövő őszig.

gabo:

--- Idézetet írta: talgaby - 2012. Február 15., 21:13:48 ---Sailor Moon mint gyenge színvonal...? :blink: Olvastad te annak az eredetijét?
--- Idézet vége ---

Csak a magyarul megjelent kiadásokat! Nem tudom arról van-e szó, de az nem nagyon tetszett! Meg is szabadultam az egésztől!

Akkor az 52-ig még van mit olvasnunk!  :worship: Köszi a válaszokat!

talgaby:
Sailor Moon mint gyenge színvonal...? :blink: Olvastad te annak az eredetijét?
Ugyanakkor abban igazad van, hogy jellegében szándékosan a humoros akciómangák jellegzetességeit igyekszik felvenni. Bár nekem pont ezért az egyik kedvencem a sorozatból. Az Ibuki lesz még kicsit hasonló, bár ott a humor inkább helykitöltő lesz, mintsem alapkellék.
(Amúgy a mini, ha nagyon pontosak akarunk lenni, akkor a Rival Schools című Street Fighter spin-off verekedős játék eredeti japán manga-adaptációját másolja, az iskolatársak mind onnan is származnak. A mangát lefordítva kiadta az UDON is, és még szken is van belőle, azonban a Zsák továbbra se foglalkozik mangahonosítással.)
53 egyébként biztos nem lesz, mert közben megnéztem a wikit, és az egyik ott felsorolt "képregény" igazából egy vázlatfüzet, ami nem is a képregénysorozathoz kapcsolódik, hanem valami más adaptációhoz (vagy valamelyik játék conceptjei). Most megnéztem, 18 beírt füzet van még a mappámban, amik nem kerültek még ki; szóval a vége akkor ez alapján 52 lesz.

gabo:
Street Fighter legendák - Sakura 1-4: Ez a mini egyben volt vicces, humoros, és még "akció dús" is! Ha nm tudnám, hogy ez egy Street Fighter történet, azt gondolhatná az ember,  hogy Sailor Moon-t olvas! De nem azért mert olyan gyenge színvonalú, hanem mert a szereplők öltözködése viselkedése hasonlatos! Dan Hibiki.......     ;D Már nem is mondok semmit!  :lol: Köszi a minit, várom a folytatást!

Ha jól számolom 34 Street Fighter történetet honosítottatok, az 53 még összejöhet!  :worship:

talgaby:
Öhm... *fejet vakar* AMiről én tudok és amiből volt szken, az lesz. Ez a Turbón kívül a maradék két Legendset (Ibuki, Chun-Li) és az SFIV minit (plusz egy rövid promófüzetet) takarja. De tudtommal ez az összes, leglaábbis az UDON honlapja szerint. Szóval... ja, elvileg itt lesz minden, amit kiadtak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése