HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
talgaby:
Dehogy, egy tonna WH-képregény van még, ami nincs honosítva.
tomcsi80:
Ami a hálózsákon találhatók Warhammer képregények az a teljes kiadvány? A warhammer és a 40k történetei között van-e olyan történet ami ezt a két különböző világot összekapcsolná vagy egyáltalán nincs ilyen? Mert a 40k-t jobban csipázom, mint a warhammert.
Galamb:
Köszönöm az újabb részeket. :worship: :worship: :worship:
Dejah megjelenése sokat lendített sztori, de valahogy mégis úgy érzem, kissé lassan csordogál a cselekmény.
A rajzokért én sem vagyok oda, sajnálom, hogy nem Sadowski folytatta a sorozatot.
Aldarion:
--- Idézetet írta: babrafax - 2013. Május 29., 22:24:06 ---A másuk sorozatnál később sem cserélik le a rajzolókat??Tényleg , a sorozat még megy ? Mintha ritkult volna a megjelenés.
--- Idézet vége ---
A sorozat még megy, ha minden igaz a héten jelenik meg a 25. szám. A ritkulás érzete azért van, mert a kiadóra jellemző módon folytonos csúszásban vannak az egyes számok, így sosem akkor jön ki, mint amikorra beígérték.
Ami pedig a rajzolót illeti a későbbiekben több ízben is le fogják cserélni.
babrafax:
Helló Aldarion,
nekem sokkal jobban tetszik a Barsoom bukása grafikailag!A figurák kidolgozása fényévekkel szebb mint a másiké sajnos.A másuk sorozatnál később sem cserélik le a rajzolókat??Tényleg , a sorozat még megy ? Mintha ritkult volna a megjelenés.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése