HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (19/175) > >>

Jason Todd:
Tudna valaki segíteni? A ma kikerült Robotzsaru ( a 10. Semices szám ) eredeti borítójára lenne szükségem. Hiába kutattam a neten ( lehet, hogy én keresem rossz helyen ) nem találtam sehol. Minél nagyobb felbontásban kéne, ha lehet. Jöhet privátba, vagy ide a fórumra is.
Előre is köszi!

gabo:
A Mars hadura 6-9: Én azok közé tartozok akinek tetszett a John Carter című film is, de ha ez a képregény az eredeti regény alapján készült akkor a filmet nagyon lerövidítették! A képregény fantasztikus, és ahogy látom nem ér véget ott ahol a film! Köszönöm az eddigi részeket!

elmouse:
Köszi! Akkor bizakodva várok.  :)

talgaby:
Futó sorozat, egyelőre hatig van fordítás/beírás, kilenc kötet jelent meg – de úgy rémlik, az első sztorit lezárják az ötösben. Ez az egyetlen CO-s hagyaték a Groo mellett, ahol még volna is szándékom a folytatására. A maradék két kötet valamikor ki fog kerülni, de nem tudom, mikor. Azok abszolút vészhelyzetre vannak, amikor túl nagy lyukak lesznek a délutáni megjelenésekben.

elmouse:
Üdv!
Most olvastam el az Aranyváros 4 részét. Azt hittem, hogy ez teljes, aztán a 4. rész végén jól meglepődtem.
Várható a befejezése? Mert nagyon izgi. Amúgy hány részes?
Köszi.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése