HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
keildavid:
A Mars hadúra 1-3.: Tetszett ez a sci-fi képregény. Nekem még nem volt szerencsém ehhez, de érdekes, hogy az elején olyan westernes történet volt. Főleg, amikor felbukkant John Carter. A sok mesélésbe olyannak hangzik, hogy John Carter már átélte az eseményt, ami még nem történt meg. Majd végül jött a Marsi esemény, ami a földön kívül történik.
Az még külön jó hír, hogy lesz még más ilyen Mars hadúra-féle képregény is.
Ezer köszönet érte Aldarion-nak és Tyrant-nak! :worship: :worship:
Aldarion:
Mert amikor 1920 körül papírra vetette a történetet még nem álltak rendelkezésre pontos adatok a Marsról, emellett ő egy lakható planétaként álmodta meg a vörös bolygót, amin legkevesebb öt nép él (akik szép sorban meg is fognak majd jelenni), a földihez hasonló ökoszisztémával, azaz ugyanúgy megtalálhatóak az éghajlati övek a trópusitól a sarkvidékig, a különbség csupán abban jelentkezik, hogy a Mars egy haldokló világ, amely réges-régen túl van már a fénykorán. Erről az időszakról szól egyébként a két hét múlva útnak induló Brasoom bukása című mini is.
Galamb:
Köszönöm az újabb résut, nagyon tetszett, bár az eléggé zavart, hogy azzal nem foglalkozott az író, hogy Carter mégis hogy a fenébe kap levegőt, és hogyhogy nem fagy neg, amikor elvileg röpködnek ott a kemény minuszok.
Galamb:
Én is köszönöm a Mars Hadurát. Nekem teljessen új a sztori, eddig nem volt szerencsém Carter történetéhez, így mindenféle előitélet nélkül olvastam és nagyon tetszett, jól indult a sztori, tetszik párhuzamosság, hogy egyszerre ismekedhettem Tars-szal és Johnnal. A rajzok is egész jók, csak a marsbéli lényeknek lehetett volna még sokfélébb az arcuk.
Pepea:
Aldarion! Ismét szép munkát hoztál HZS konyhára! :bravo: TF után ezeket is élvezettel olvasom, nagyon jó! :) Egyértelműen várom az új részeket! ;D Szép hozzászólók vannak! Szuper! :nezze:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése