HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
Jason Todd:
--- Idézetet írta: rolinev - 2013. December 19., 13:53:38 ---Találtam egy kicsikét nagyobbat és nagyítottam rajta egy kicsit rem ez már megfelel :D
--- Idézet vége ---
:woot: Szuper! Ez már több is mint elég! Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :worship: :worship:
zajrus:
Találtam egy kicsikét nagyobbat és nagyítottam rajta egy kicsit rem ez már megfelel :D
Jason Todd:
--- Idézetet írta: rolinev - 2013. December 19., 09:54:17 ---A marvel féle sorozat 19. részének borítóját használták (http://www.comicvine.com/robocop-19-mind-bomb-part-2/4000-160813/)
--- Idézet vége ---
Köszönöm szépen. :worship:
Ennél kicsit nagyobb felbontás kéne, mert pólóra szeretném. Egyedül az első rész borítóját találtam meg olyan minőségben, ami jól is mutat egy pólón, A4-re felnagyítva.
Aldarion:
--- Idézetet írta: gabo - 2013. December 08., 14:22:20 ---A Mars hadura 6-9: Én azok közé tartozok akinek tetszett a John Carter című film is, de ha ez a képregény az eredeti regény alapján készült akkor a filmet nagyon lerövidítették! A képregény fantasztikus, és ahogy látom nem ér véget ott ahol a film! Köszönöm az eddigi részeket!
--- Idézet vége ---
Egyrészt lerövidítették, másrészt némileg egybemosták a második regénnyel, a Mars isteneivel, mivel a Szent Thern-ök igazából ott bukkannak fel elsőként. Ez a képregény meglehetősen hűen követi az eredeti regényt, bár még itt is volt némi módosítás. Kihagyták azt a részt, ahol Cartert elfogja a Warhoon horda és az arénába küldi. Ennek csak az egyik állandó mellékszereplő szempontjából volt jelentősége: Kantos Kanról, a héliumi padwarról van szó, aki ezt követően még Zodangában is hősünk segítségére volt, illetve a végső légi csatából is kivette a részét. ez a rész amúgy a tharkoktól való szökés és az atmoszféragyár között helyezkedett el a könyvben.
zajrus:
A marvel féle sorozat 19. részének borítóját használták (http://www.comicvine.com/robocop-19-mind-bomb-part-2/4000-160813/)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése