HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
talgaby:
Mass Effectet jó volna, de túl kiterjedt a magyar szakszótára ahhoz, hogy cask simán egy oldalt használjak, és nincs az a hatalom, hogy én magyar felirattal végigvigyem a játékokat, hogy akklimatizálódjak; így az átvétele esélytelen. A honosítója meg eleve most kissé beleveszett a ködös Albionba.
Star Trek a NewGenen megy, a dokinak volt nagy szerelemhonosítása. Meg persze Recsinek, de ő mostanság örül, hogy a csillagokkal háborúzhat, plusz a doki foglalja az ST-címek nagyját.
tomcsi80:
A Mass Effect, Star Trek képregényeket fogjátok még folytatni? Babylon 5 képregények kiadását tervezitek? Az Andromeda sorozatnak van képregény verziója?
talgaby:
Persze, kikerül majd idővel, de a Disneyn, a Pókemberen és a Rózsaszín Párducon kívül az összes múzeumos cím az „ahogy eszembe jut” sűrűséget követi.
flanker83:
lenne egy kérdésem Robotzsaru 12. száma elfog valaha készülni?
erről a füzetről lenne szó!
http://db.kepregeny.net/kepregenyek/robotzsaru-83/6587/
köszi a választ elöre is! :worship:
JackTheStampede:
Sziasztok
én az utóbbi hetekben hatalmas retró lázban égek, előszedtem egy csomó régi sorozatot és elolvasok/megnézek amit csak találok :) Kezdtem a Transformers G1 rajzfilmmel, aztán jött a G.I. Joe és most járok a Teenage Mutant Ninja Turtles-nél és a Thundercats-nél :P Hatalmas örömömre szolgált, hogy az oldal jóvoltából több e témában futó sorozat honosításra került és szívesen olvasnék még például a Thundercats-ek további kalandjairól, van-e rá esély, hogy a közeljövőben jön még valami róluk mert eléggé bejött a Wildstorm 5 részes minije?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése