HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (157/175) > >>

zozi56:

--- Idézetet írta: talgaby ---Igen, csak örülünk az ingyenreklámnak.
--- Idézet vége ---
Én inkább annak, hogy növeli a pagerankünket.

talgaby:
Igen, csak örülünk az ingyenreklámnak.
És igen, Wearwolfff is eléggé megszenvedhetett a logóval és a kreditoldallal, a címlapról nem is beszélve.

zozi56:

--- Idézetet írta: FZoli ---Remélem nem gond, az Abydos Gate fórumára kiírtam, hogy mit raktatok ma ki
--- Idézet vége ---

Nem, dehogy. Épp ellenkezőleg, nagyon örülünk neki.

FZoli:
Köszi a CSKA képregényt, kellemesen meglepődtem amikor megláttam a főoldalon. A sztori ugyan nem tartogatott sok újdonságot (már volt hozzá szerencsém  ), de a fordítás és a kiváló munka (a CSK-1-es miniben anno volt pár félrefordítás itt-ott). Összevissza egy hibát találtam: a 18. oldalon (19. kép) a maga és a sabbra között kimaradt a kötőjel. Remélem nem gond, az Abydos Gate fórumára kiírtam, hogy mit raktatok ma ki  
(Anno eljátszottam a gondolattal, hogy lefordítsam a képregényt. Kb. 1 oldalig jutottam  A fordítás még hagyján volt, de a beírás már tökölös meló lett volna Painttel. A nagy "lelkesedés" után fedeztem fel a Hálózsákot, és látva az itteni minőséget, nem is bántam, hogy nem folytattam a "fordításomat".)

talgaby:
Még csak az kéne... nem, ez a mini is inkább olyan bónusz dolog. Az eddigieken kívül nem nagyon lesznek itt újdonságok, bár azért felbukkan majd itt pár érdekesség a tagságtól.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése