HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
Amondin:
Köszönöm Talgabynak és Wearwolfffnak a SGA Lidércéj első részét.
Mindig is nagy rajongója voltam és még most is vagyok a Csillagkapunak de képregénybe egyedül azt a minit láttam amit itt olvastam. Meg is lepődtem hogy az Atlantisnak is van képregényes változata és azt reméltem hogy majd több ilyen képregényt is olvashatok, de a fórumot olvasva már látom csak ezt tervezitek. De végül is nem lehet mindent honosítani.
A történet nagyon jól indul Shepard és Rodney hozza a formáját bár ilyennel tényleg nem találkoztam még hogy a Lidércek leülnek beszélni a "táplálékukkal" de ígéretesnek ígérkezik a történet.
Várom a folytatást.
talgaby:
Ha előkeríted a variantokat, betehetjük a végére, angolul őket. Pár volt a készletben is, csak sose egységesen (hol a fotó, hol a festett...).
Sepi:
Kár, pedig az Avatar általában mindig olyan jó borítókat ad a képregényekhez, és ritka kivételtől eltekintve a wraparoundok azok amelyek a leggyengébbek.
Wearwolfff:
Annyit elejtek előre, hogy mindegyik rész ilyen 'átölelős' borítóval jön, mert ezek voltak a könnyebbek, a többivel már én sem boldogultam volna.
FZoli:
Akkor majd szorgosan linkelem a következő részeket is.
--- Idézetet írta: talgaby ---És igen, Wearwolfff is eléggé megszenvedhetett a logóval és a kreditoldallal, a címlapról nem is beszélve.
--- Idézet vége ---
Az biztos. Mazochistább borítókészítők biztos ellennének egy ilyen Avataros Csillagkapu-képregénnyel, mert én ennyi borítóvariánst még nem láttam, mint amennyivel ezeket nyomják. Átölelős borító, egyképes borító, egyéni fotós borítók, csapatfotós borítók, hologramos borítók...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése