HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
Wearwolfff:
Ó, ez csak úgy jött. Mikor vége lett a sorozatnak körbenéztem nincs-e róla valami, és hát volt.
keildavid:
Nem gondoltam, hogy Csillagkapu képregényt terveztek honosítani. Mert tudtommal az előző mini még nagyon régen lett honosítva. Nos bevallom a jelenlegi Csillagkapu történet különleges, izgalmas. A tv-sorozatot nem követtem figyelemmel, mert nagyon sok részes. Persze azt tudom, hogy mi ez a sorozat. Nos sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz.
Nos ahogy látom sci-fi képregények is lesznek a Hálózsákon. A Csillagkapu, Star Trek, Csillagközi Romboló.
Nos lenne néhány kérdésem. Ti minden sci-fi képregényt tervezitek folytatni? Mert ezekről úgy tudom, többféle minisorozat is létezik. Láttam a comicvine.com-on. A Slidersről szintén láttam, hogy van egypár mini.
talgaby:
Frissültünk!
Csillagkapu Atlantisz: Lidércéj 1.
Klingon:
Ez jó hír, kösz a gyors választ.
dr samson:
Szia.
--- Idézet ---A végét nyitvahagyták. Lehet, hogy lesz folytatása?
--- Idézet vége ---
Sajnos nem valószínű. Eddig csak és kizárólag a romulános spotlightnak van közvetlen folytatása, a Hollow Crown...
--- Idézet ---Kedvenceim a klingonok, szívesen olvasnék róluk is.
--- Idézet vége ---
Nos, ha megnézed a listát, amit alant írtam, hogy miket fogok honosítani, láthatod, hogy most az elkövetkezendő hónapokban (szeptembertől, vagy októbertől), hosszú hónapokig csak velük fog foglalkozni egy minisorozat, plusz már ők is kaptak külön Spotlightot, amik 2 vagy 3 hónapja jelent meg kint az USA-ban.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése