HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
FZoli:
--- Idézetet írta: Wearwolfff ---Igen itt most 'Todd'-ról beszélek.
--- Idézet vége ---
A mellékszereplők közt ő a legnagyobb arc.
Wearwolfff:
Na most bele kellett néznem, hogy melyik is ez a rész, de ez mellett még kapásból kettőt fel tudok hozni.
Az egyik amikor Sheppard és egy lidérc együtt raboskodik és kötnek egy alkut, hogy hagyja, hogy táplálkozzon belőle(nem is egyszer), így visszatért az ereje és meg tudtak szökni. Persze a végén visszaadta amit elvett. Ezek után vele még több alkut is kötöttek. Igen itt most 'Todd'-ról beszélek.
És volt a másik mikor egyes embereknek életet adnak míg másoktól elveszik. Így egy maroknyi lidérc akiket egyébként bármikor lenyomott volna a bolygó lakossága, mégis meg tudott maradni. Mert az ajándékért cserébe saját amolyan zsoldossereget tudott létrehozni. Mármint rémlik valami ilyen.
A lényeg, hogy volt rá példa. Nem is egy. De biztos van még más is ezeken kívül. Meg aztán mintha a Geni is próbált volna velük alkudozni, csak nekik nem jött össze.
Kinglade:
Én is szeretném megköszönni az Atlantis honosítását Talgabynak és Wearwolfffnak. Már régóta szeretem a Csillagkaput, így természetesen ezt sem hagyhattam ki. Tetszett a történet, de a rajzok..., hát a rajzokban azért sajnos lehet kivetnivalót találni. A hátterek még szépek, de az emberek ábrázolása szerintem sok helyen egyenesen csúnya. Amúgy a fordítás és a beírás előtt le a kalappal. Már várom a folytatást.
talgaby:
Az egy, vagyis egyetlen darab lidérc volt. És kb. a csapat érkezéséig tartott az alku...
FZoli:
--- Idézetet írta: Amondin ---A történet nagyon jól indul Shepard és Rodney hozza a formáját bár ilyennel tényleg nem találkoztam még hogy a Lidércek leülnek beszélni a "táplálékukkal" de ígéretesnek ígérkezik a történet.
--- Idézet vége ---
Na és az SGA 2x05?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése