HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (148/175) > >>

Klingon:
Kösz a két ST képregényt.

A borg story jó volt, nekem tetszett. Szépen meg is rajzolták.
A másik képregény sem volt rossz, de nekem úgy tűnt a végét kicsit összecsapták. Szépen felvezették az egészet, majd a "rossz" fél pillanat alatt elintézte magát.

Ben Reilly:
Szeretném megköszönni a két Star Trek honosítást, nekem tökéletesen visszaadta a Trekes érzést.  

dr samson:
Hát, én pont az ellenkezőjét gondolom annak amit te, de hát ízlések és pofonok. Viszont, ha márm Q: múlt héten jelent meg az USA-ban a Q-s Spotlight és piszok jó lett!

StakDrone:
A borgos füzet eléggé brutálisan kigúnyolja az st univerzumot szerintem. Kb olyan érzésem volt, mintha az író belegyömöszölt volna mindent ami brutális, és összefüggésbe hozható a borggal, és aztán belenyomta az olvasó arcába. Azon csodálkoztam csak, hogy Q nem került elő... A történet vége nem kínált igazi megoldást. A nagy kaotikus apokalipszist az író elnyomta mint egy csikket. "Na jó, nem bántalak titeket, csak majd később" mondta a szuperborg, és elment. MI VAN?! Eszem megáll. Legalább következetes lehetett volna az író. Az igaz, hogy Picardnak mindig is jó dumája volt, de azért egy borgot ledumálni az asszimilációról...
Ennek a sztorinak a története egyes. Még az st univerzumban is csak fikció, amolyan "mi lenne ha".
Viszont a grafika ötös. Pontosan a scifi műfajhoz illeszkedő stílus, és hatásosság.

dr samson:

--- Idézet ---A ST Univerzumban nem állja meg a helyét,
--- Idézet vége ---
Ebben nem értünk egyet. Szerintem teljesen megállja, olyan értelemben, hogy a sorozatok és a filmek történéseit viszi tovább.  

--- Idézet ---A grafika is jó volt.
--- Idézet vége ---
Neked tetszet a grafika? Hát, szerintem te vagy az egyetlen, mert szerintem iszonyat ronda volt. De a sztori szerintem is jó volt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése