HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
StakDrone:
Háááát... ezt a Borg sztorit inkább elfelejteném. A ST Univerzumban nem állja meg a helyét, és elég logikátlan is. Inkább nem minősíteném.
A Negyedik év már jobban tetszett.
Btw köszi a honosítást
SithLord:
Üdv! Köszi a Star Trek képregényeket,dr.Samson,Recsi,Kendra
Borg:
Ez egy kiváló rész volt,önálló filmként is eltudtam volna képzelni annyira jól sikerült.Szerintem az eddigi legjobb Trek képregény!!!Nagyon tetszett!A grafika is jó volt.A végén a dokumentáció és a hajók méretei csak hab a tortán!
Negyedik Év 01 :
Nos,ezt egy kicsit összecsapottnak éreztem,jó volt ugyan 4csillagos történet-grafika,csak nem az igazi,főleg a Borg után...
De,azért szívesen olvasnék még Trek képregényeket!
Az ERŐ legyen veletek!!!
dr samson:
Igen, én is most olvastam. De ami engem jobban érdekel, az a 3. romulános sztori, a Schizm lesz, amit már készít John Byrne!
Gorgonita:
...lesz Excelsior, DS9, Captain's Log és talán Titán is.
dr samson:
--- Idézet ---Reflektorfényben felbukkant karaktereknek lesz majd fontos szerepük a történetben?
--- Idézet vége ---
Nem igazán. Azért a Transformers-el ellentétben itt egy kidolgozott univerzumba kell beleírni ezeket a részeket és hála istennek az írók egyelőre figyelembe veszik a kontinuitást is, már ami a filmeket illeti.
Azt egyébként talán már mondtam, hogy egyetlen egy Spotlight-nak, a Romulánoknak lesz közvetlen folytatása, egy két részes mini.
--- Idézet ---Úgyhogy következő javaslatom már itt teszem meg. Szerintem nagy igény lenne egy Star Trek Hölgyek Gyertyafényben címre is. Valahogy így. Deanna Troi - Gondolatok, Jadzia Dax - Tapasztalat, Tasha Yar - Készenlétben, B'ellana Torres - Mire jó egy borg?, T'pol -Most aztán Pon'far, Uhura - Pon'far után.
--- Idézet vége ---
Hát, én egyelőre jobban örülnék egy földi-romulán háborút bemutató kisebb mininek. Mondjuk egyelőre arra is kíváncsi leszek, hogy mi lesz a Spock: Reflections-ből, mert az első rész alapján sok minden nem derült ki, meg a holnap megjelenő Nero mini első száma is igencsak izgatja a fantáziámat.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése