HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
keildavid:
Az Aquablue képregény 1-4. része már kinn van a Co-Mix-on. És hamarosan az 5.része is kinn lesz. Most olvastam a Co-Mix-on. De nálatok még ott van az Aquablue link. Azt akkor távolítjátok el, ha a Co-Mix-on az 5. része is kikerül?
Nos ennyi volt a kérdésem.
freakdavE:
Üdv!
Mostanában kevés időm van honosításokat olvasni, de a ST azért nem maradhat ki. A Borg nekem tetszett. Vérbeli ST történet volt, jó volt együtt látni két kedvenc kapitányomat és végre jó kis technoblablát olvasni.
Ami a grafikát illeti, nekem nagyon tetszett. Sok ST képregénynek elég gagyi a kivitelezése, de ez szerintem igazán szép munka.
--- Idézet ---Ennek a sztorinak a története egyes. Még az st univerzumban is csak fikció, amolyan "mi lenne ha".
--- Idézet vége ---
Ezzel nagyon nem értek egyet. Gondolj csak bele a NG utolsó történetébe...
Ráadásul a Spotlight szellemiségéhez is hűbb, mint pár másik képregény a sorozatból. Jól bemutatja a borg lényegét, ráadásul még egy tényleg ST-es, kerek történetben.
--- Idézet ---Az igaz, hogy Picardnak mindig is jó dumája volt, de azért egy borgot ledumálni az asszimilációról...
--- Idézet vége ---
Aha, Janeway hányszor is beszélte le a borgot az asszimilációról? A borggal igenis lehet értelmesen beszélni, nem csak mennek és asszimilálnak. Ráadásul Picard érvei is helytállóak.
Majd a Negyedi évre is szakítok időt, és kommentálom is. Addig is,
Live long and prosper!
dr samson:
Ennek kifejezetten örülök. Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy az ST vonal szeptemberben pihen (bár ha nagyon akarjátok, Serenity helyett rakhatunk ki Negyedik Évet), de aztán jönnek a Klingonok, a Negyedik Év folyamatosan és készül egy nagyobb Sat Trek meglepi is.
nadiya:
Nekem mind a kettő képregény nagyon tetszett, minden értelemben.
dr samson:
--- Idézet ---Szépen felvezették az egészet, majd a "rossz" fél pillanat alatt elintézte magát.
--- Idézet vége ---
Hát, mint a régi TOS filmekben... Én speciel azért is szeretm ezt a minit (meg a belőle építkező másik ketőtt), mert nagyon jól visszadják a régi filmek hangulatát.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése