HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (146/175) > >>

Aldarion:
Köszi az új részt, minden közreműködőnek, igen hangulatos epizód volt. Meg is lepett egy kicsit, mert valamiféle hatodik (hetedik-nyolcadik-ki-tudja-hanyadik) érzék sugallatára épp tegnap ástam elő a gyűjteményt és kezdtem el újra nézni a 3. évad második felét...

keildavid:
Már kíváncsi voltam, hogy mikor lesz X-Akták képregény. És ma megtörtént. Írok hozzászólást. Mert most van rá időm. Remélem nem fárasztalak titeket.
Az X-Akták #23 továbbra is jó megy a történet. Hát nagyon rejtélyes és bonyolult volt a történet. Pl. az emberek akik szervátültetésen estek át, valaki kivette tőlük. Juj, ez aztán egy brutális, véres történet. Na ja, ezt egyszerű szavakkal sem lehet kifejezni. Mulder és Scully megpróbáltak fényt deríteni a rejtélyre. De ahogy látom elkéstek. A közjátékok pedig érdekesek volt, amikor Mulder és Scully nem látták, hogy mi történet. Kivéve csak mi az olvasók láthatjuk. A vége pedig furcsa volt. Mert az az ember, aki elvette az emberek szerveit, ami igazából az ővé(volt) felbukkant még később a feleségénél és ezek szerint vége lett az életüknek.  
Hát ennél többet nem tudok mondani, csak annyit, hogy ezer köszönet Recsi, beigli69 és Kendra. Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz.

Sepi:
Frissültünk!
X-Akták #23

keildavid:
Tényleg igaz. Köszönöm a választ talgaby.

talgaby:
Most már nincs fenn itt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése