HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (93/175) > >>

Delgado:
Egyet értek az előttem szólóval ( Hans von Luck ) , most pedig utánuk nézzek ezeknek a kis "regények"-nek. Szerintem a Képregény , játék is nagyszerű de a filmet nagyon féltem mert nem nagyon szeretném ha valami olcsó 1-2 filléres rendező ( Dr. Uwe Boll ) kaparintaná meg a jogot mert az nagyon élmény romboló lenne de majd meglássuk mit hoz a jövő.

:worship: Aldarion és Predash :worship:

Lifehunter:
Akkor a filmet is várom ha pedig idén megy moziba akkor az tök jóóóóó meg minden. :lol: :cool: ;D :D :-\

Dark:
Most hogy elolvastam  a második részt kedvet kaptam hogy újból végigtoljam a játékot...köszi az új szeletet... :)

Aldarion:

--- Idézetet írta: Lifehunter - 2010. Március 07., 14:21:26 ---Igazából a GOW játékkal még nem játszottam de videót láttam róla.A képregény nekem nagyon tetszik csak nekem nagyon rövidnek tűnt ha lenne belőle regény akkora azt is szívesen elolvasnám.

--- Idézet vége ---

Erre pedig annyit tudok mondani, hogy regények pedig születtek belőlük, csak magyarul (még legalábbis) nem jelentek meg:

Viszont már dolgoznak a mozifilm változaton, amiről ugyan még semmit sem lehet tudni azon kívül, hogy eredeti elképzelések szerint idén nyáron moziba akarják küldeni... No majd meglátjuk.

Asys:
Aldarion-nak és Predash-nak köszönöm a GoW második részét!  :worship: :worship:
A grafika remek, a főszereplők nagyon kemények (,,cool''-ak), a harcok brutálisak, az ellenfelek pedig kellően érdekesek!  :bravo:
Ányá-nak rendkívül formás feneke van!  :brow:
Nagy poén volt a kocsmai jelenet, hogy meghátrált a kötözködő tag...  :badteeth:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése