HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
keildavid:
Hű de régen volt BSG képregény a HálóZsákon!
William Adama múltjába látható, hogy konfliktusok is voltak. (Itt a kocsmába történt esetről beszélek, mint ahogy a Fogaskerekek 2. részben is volt.)
Nem hányan lányok vannak, akik olvassák ezt a képregény. De az valóban igaz, hogy szerelmi szál is van a történetben.
Bár nem azt mondom, hogy nem tetszik, de ebbe a képregénybe most egy amolyan könnyedebb fajta történet volt.
Dark:
Akkor tényleg várós a film is, kösz az infót...
Személy szerint én a Dead Space adaptációt egy picit jobban várom...ha jól tudom abból is van képregény...
Viszont az igazi egy WH40K film lenne, ahozz aztán tényleg lenne alapanyag...
Lifehunter:
hát de jó! Akkor semmi aggodalom a film normális grafikával fog rendelkezni ez most nagy meg könnyebbülést hozott a számomra amúgy meg várom a filmet
Delgado:
Máris tűkön ülök. Végre lesz egy normális (játék) adaptáció alig várom.
Aldarion:
--- Idézetet írta: Delgado - 2010. Március 09., 17:33:32 ---a filmet nagyon féltem mert nem nagyon szeretném ha valami olcsó 1-2 filléres rendező ( Dr. Uwe Boll ) kaparintaná meg a jogot mert az nagyon élmény romboló lenne de majd meglássuk mit hoz a jövő.
--- Idézet vége ---
Nos, ha igaz amit a madarak csiripelnek, akkor szerintem nem sok okunk lesz az aggódalomra a film kapcsán, ugyanis állítólag Len Wiseman lesz a rendezője, akinek olyan címeket köszönhetünk, mint az Underworld 1-2 és a Die Hard 4.0. Aki már látta eme műveket az már tudja, hogy látványos akciókban nem volt bennük hiány, még ha a történetek jó pár helyen sántítottak is...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése