Szerző Téma: Kingpin Kiadó  (Megtekintve 149548 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető kaine

• Hulk
Kingpin Kiadó
« Válasz #218 Dátum: 2007. Január 27., 19:34:41 »
Idézetet írta: pepo05
Ráadásul férfiak nélkül a sex sem ugyanaz többé...
Woody Allen: szexeltünk volna, csak nem voltunk elegen.  

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Kingpin Kiadó
« Válasz #217 Dátum: 2007. Január 26., 20:10:35 »
Vagy egy világ, ahol nincsenek a férfiak! Azok a lények, akik irányítják a nőket, támaszként szolgálnak nekik, ha kell gyengédek, ha kell kemények, határozottak erősek és kitartóak. Ráadásul férfiak nélkül a sex sem ugyanaz többé...  (fő az egyenjogúság!  )
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 26., 20:10:49 írta pepo05 »
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Kingpin Kiadó
« Válasz #216 Dátum: 2007. Január 26., 19:58:40 »
Na hallod... egy világ, amiben nincs az a sok idegesítő pasi, és még ráadásul kiderül, hogy a nők egész jól elvannak benne... naná, hogy érdekli őket!
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető kaine

• Hulk
Kingpin Kiadó
« Válasz #215 Dátum: 2007. Január 26., 19:56:05 »
Marad benne a Constantine is, de abból mindig csak egy rész lesz. Az Y marad továbbra is két rész/ könyv, a Prédikátor pedig szintén egy rész/könyv. Ez utóbbinál el tudnék képzelni olyat, hogy egy hosszabb történet egyben is bekerüljön, de csakis akkor, ha az eladások kedvezőek lennének.
Idézet
De képzeljétek, a menyasszonyom életében először olvasott tegnap este képregényt! És tetszett neki. Persze, hogy az Y-t olvastattam el vele

Az a képregény tetszett már más lánynak is, akivel meg én olvastattam el.  Érdekli őket a téma, mi?  

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
Kingpin Kiadó
« Válasz #214 Dátum: 2007. Január 26., 09:11:15 »
Gondolom, hogy úgy lesz Gabe, ahogy te szeretnéd, mert ha már kaine megvette a jogokat, akkor nem fogja a polcon hagyni a Hellblazer-t
Ez csak amolyan Y iránti rajongói felvetés volt
De képzeljétek, a menyasszonyom életében először olvasott tegnap este képregényt! És tetszett neki. Persze, hogy az Y-t olvastattam el vele  És amikor látta, hogy filmet is terveznek belőle, akkor teljesen belelkesült!

Sepi! A második kötetben már dupla az Y!!!   Én tripláztatni szeretném  
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 26., 10:29:09 írta talgaby »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Kingpin Kiadó
« Válasz #213 Dátum: 2007. Január 25., 23:04:31 »
Még sajna nem tudtam megvenni egyik részt sem, de a véleményem Spuri felvetésére: nem (úgye?  )  ...  Így látatlanban is azt mondom, hogy a Hellblazer érdekel belőlle a leginkább. Reméllem más is van ezzel így, és benne marad hosszabb távon is a kötetben.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Kingpin Kiadó
« Válasz #212 Dátum: 2007. Január 25., 20:45:07 »
Idézetet írta: Spuri
És nem lehet, hogy Constantin helyét is Y veszi át a következő kötettől?  
Tudtommal lesz majd olyan rész is, ahol dupla lesz az Y.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
Kingpin Kiadó
« Válasz #211 Dátum: 2007. Január 25., 20:28:27 »
Tetszik.

Főleg az Y... Az itt a HZs-n is a kedvencem volt. Már alig várom, hogy elérjen oda a sorozat, hogy az itteni részeken túljusson.
Prédikátor: Nos, én nem olvastam előtte sehol. Teljesen jó. Bár jómagam is katolikus vagyok (sőt teológiát hallgatok), de valahogy annyira bagatel az egész, hogy ezt a sorozatot nem lehet komolyan venni  Viszont nagyon szórakoztató --a káromkodások ellenére (ezekkel én sem értek egyet, de ez legyen az író bűne! attól még nem kell a képregényt nyílvánosan égetni - ami persze nem történt meg sehol )--
Szóval csak így tovább!

És nem lehet, hogy Constantin helyét is Y veszi át a következő kötettől?  
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 25., 20:28:51 írta Spuri »

Nem elérhető kaine

• Hulk
Kingpin Kiadó
« Válasz #210 Dátum: 2007. Január 22., 16:57:17 »
Örülök, hogy elégedett vagy vele.    Ez a borító nagyon adta magát, a kedvencem az összes közül.

Nem elérhető FaNaTiC

• Garfield
  • **
Kingpin Kiadó
« Válasz #209 Dátum: 2007. Január 22., 00:48:14 »
Köszi, de nem bírtam kivárni és megvettem a Trillianban
Nagyon jó. Reméltem, hogy az a borító lesz, ami végül lett is! Kicsit kisebb, mint az egyes, de nem baj, így is tökéletes!

Nem elérhető kaine

• Hulk
Kingpin Kiadó
« Válasz #208 Dátum: 2007. Január 20., 22:34:30 »
Lesz ott is, de még várni kell rá. A jövő héten még biztosan nem érkezik oda. De a Trillianban már van, hétfőn lesz a másik boltban az Örsön, és alighanem a jövő héten ott lesz már az 576 boltokban is.
Az Alexandrába még legkevesebb két hét, mire kikerül. Van viszont a Lira&Lant könyvesboltokban.

Nem elérhető FaNaTiC

• Garfield
  • **
Kingpin Kiadó
« Válasz #207 Dátum: 2007. Január 18., 20:00:49 »
Kaine: van esély rá, hogy az Alexandrában meg lehessen venni? Köszi, különben ez nagyon jó hír!

Nem elérhető kaine

• Hulk
Kingpin Kiadó
« Válasz #206 Dátum: 2007. Január 18., 17:18:35 »
Elkészült a Vertigo 2.

Holnaptól lesz a Trillianban, a jövő héttől mindenhol.

Négy kép előzetesben a Spidertomon.

Nem elérhető kaine

• Hulk
Kingpin Kiadó
« Válasz #205 Dátum: 2007. Január 12., 18:31:02 »
Soha rosszabb karácsonyi ajándékot!  
A második kötet már nyomdában van, 1-2 héten belül kapható lesz.

Nem elérhető horjb

• Venom
    • http://www.gportal.hu/horjbcomic/
Kingpin Kiadó
« Válasz #204 Dátum: 2007. Január 10., 15:56:31 »
Nah. Megkaptam karácsonyra, elolvastam. Sokkolt. Tetszett. 5x olvastam a Prédikátort.
Várom a következőt.

Nem elérhető kaine

• Hulk
Kingpin Kiadó
« Válasz #203 Dátum: 2006. December 10., 23:11:46 »
Idézetet írta: Sepi
Ott sarcolják meg az embert ahol érik. Nincs igazság.
Megértem őket is.  El kell tartraniuk hatalmas épületeket, fűteniük kell, az ott dolgozókat kifizetni... szóval alapvetően ezért nem húztam még fel magam.
Idézet
Egyébként sikerült eladni az összeset amit kivittél?
Á, dehogy! Elsősorban nagyon örültem volna neki, ha annyi elfogy, másodsorban dühös lettem volna, hogy miért nem vittem többet!    Mindig jóval többet viszek, mert inkább kelljen visszavinni, minthogy elfogyjon idő előtt.
Idézet
Sikerült átrágnom magam a Vertigo könyvön és nagyon jók a benyomásaim róla. A történetek nagyon jók, főleg az Y volt a legjobb.

Szerencsére majdnem mindenkinek az tetszik a legjobban, így nem gond, hogy abból lesz kettő ezentúl.
Idézet
Egyetlen dolog amit negatívumként tudnék felhozni, az az, hogy szerintem jobban el kellene választani a történeteket egymástól.

Ahogy pepo05 mondta: nem volt hely benne, de majd mostantól...
Idézet
esetleg az eredeti borító. Így talán könnyebben eligazodnának rajta azok is akik még csak most ismerkednek ezekkel a kiadványokkal (mint például én is, mert eddig az érdeklődési köröm főleg csak a Marvel univerzumra korlátozódott).

Borítók lesznek. Nekem is a Marvel Univerzumon túl az első lépéseim a Vertigo felé történtek. Azóta is visszajárok.
Idézet
Mindezektől függetlenül nagyon jó kis kiadvány ez, bőven megérte azt a pénzt érte (ezúton mondom mindenkinek, aki még nem vette meg, hogy usgyi a legközelebbi könyvesboltba!), a papír és a borító minősége tökéletes.
Nos, a második számtól változni fog a külső. Remélem nem túl észrevehetően, de találtam valami költségkímélő megoldást, amit most vizsgálok főleg és úgy tűnik sikerül lehoznom az árát 2500 ft alá, ami annyit jelent, hogy a rendezvényeken 2000-2100 ft lesz majd az ára.

Idézet
csak az a baj, hogy nagyon soká lesznek számomra új történetek benne.
A Prédikátor csak a 14. számig volt honosítva, ha jól emlékszem. A Constantine pedig csak a 2.-ig, szóval a harmadikban már lesz új benne neked is. Hacsak nem olvastad angolul...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Kingpin Kiadó
« Válasz #202 Dátum: 2006. December 10., 20:57:17 »
Ez érdekes. Teljesen más stílusú a két rajz, ráadásul a prédikátornak sokkal fakóbbak a színei. Szerintem igen nehéz összekeverni.
Persze, a rajzokból észrevettem, hogy más történet következik. Csak mint lentebb írtam, eddig nem ismertem ezeket a képregényeket és az elején szépen összekevertem őket, mert hirtelen nem tudtam, hogy melyik-melyik.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Kingpin Kiadó
« Válasz #201 Dátum: 2006. December 10., 20:52:21 »
Idézet
Egyetlen dolog amit negatívumként tudnék felhozni, az az, hogy szerintem jobban el kellene választani a történeteket egymástól. Jó volna, ha a történetek között volna valami kis ismertető, vagy esetleg az eredeti borító. Így talán könnyebben eligazodnának rajta azok is akik még csak most ismerkednek ezekkel a kiadványokkal (mint például én is, mert eddig az érdeklődési köröm főleg csak a Marvel univerzumra korlátozódott). Első ránézésre simán összekevertem a Prédikátort a Constantine-al.
Ez érdekes. Teljesen más stílusú a két rajz, ráadásul a prédikátornak sokkal fakóbbak a színei. Szerintem igen nehéz összekeverni.
Bocs, hogy megelőzlek kaine! Szóval, azért nem tudta a meistro szétválasztani a történeteket borítókkal, vagy mással, mert a Hellblazer elős része 40 oldalas, szóval elég terjedelmes, így csak úgy jött ki a 100 oldal, hogy így egybe lett sürítve. A kövi számban már lesz hely, hogy szét legyenek választva a történetek.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető d-mon

• Batman
    • http://
Kingpin Kiadó
« Válasz #200 Dátum: 2006. December 10., 18:58:34 »
nekem is megvan a könyv!! még nem olvastam, mivel a történeteket úgy-ahogy már ismerem. inkább a papírminőséget meg a preacher bevezetőjét olvastam el. nekem egyelőre bejövős. csak az a baj, hogy nagyon soká lesznek számomra új történetek benne.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Kingpin Kiadó
« Válasz #199 Dátum: 2006. December 10., 18:19:47 »
No. Sikerült átrágnom magam a Vertigo könyvön és nagyon jók a benyomásaim róla. A történetek nagyon jók, főleg az Y volt a legjobb. Már alig várom a folytatást. Egyetlen dolog amit negatívumként tudnék felhozni, az az, hogy szerintem jobban el kellene választani a történeteket egymástól. Jó volna, ha a történetek között volna valami kis ismertető, vagy esetleg az eredeti borító. Így talán könnyebben eligazodnának rajta azok is akik még csak most ismerkednek ezekkel a kiadványokkal (mint például én is, mert eddig az érdeklődési köröm főleg csak a Marvel univerzumra korlátozódott). Első ránézésre simán összekevertem a Prédikátort a Constantine-al. Úgyhogy javítani szeretném a múltkori hsz-emet: a Constantine rajzával nem voltam teljesen megelégedve.
Mindezektől függetlenül nagyon jó kis kiadvány ez, bőven megérte azt a pénzt érte (ezúton mondom mindenkinek, aki még nem vette meg, hogy usgyi a legközelebbi könyvesboltba!), a papír és a borító minősége tökéletes.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Kingpin Kiadó
« Válasz #198 Dátum: 2006. December 10., 09:54:22 »
Idézetet írta: kaine
Így járok jobban.    Nincs terjesztői jutalék, ami nagyon magas.
Ott sarcolják meg az embert ahol érik. Nincs igazság.
Egyébként sikerült eladni az összeset amit kivittél?
Idézet
Jól tetted, köszi.
Igazán nincs mit, ez a legkevesebb.

Nem elérhető kaine

• Hulk
Kingpin Kiadó
« Válasz #197 Dátum: 2006. December 09., 23:02:26 »
Idézetet írta: Sepi
így kedvezményesen árulva nem buksz nagyot a kiadványon?
Így járok jobban.    Nincs terjesztői jutalék, ami nagyon magas.
Idézet
A második szám borítója (amit azért legalább sikerült megnéznem nálad is nagyobb formátumban), szerintem nagyon jó lesz, bár nem túl kicsi rajta a Vertigo cím? Meg most, hogy utánnaszámolok a harmadik szám pont a következő börzére jelenik meg.
Még nem végleges az a borító, csak a reklámhoz készült. De szerintem épp ugyanakkora, mint az előzőn volt. Igen, a Börzére szeretném a 3. részt megjelentetni.
Idézet
A történetekről véleményt majd akkor írok ha már elolvastam, de gondoltam addig is leírom az első benyomásaimat.
Jól tetted, köszi.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Kingpin Kiadó
« Válasz #196 Dátum: 2006. December 09., 13:45:57 »
Most már, hogy megvan a Vertigo gyorsan átlapoztam (köszi mégegyszer Kaine, jó volt egy kicsit már élőben is beszélgetni). Így olvasatlanul csak annyit tudok mondani, hogy nagyon jó lett, bár a Prédikátor rajzaival nem voltam annyira elégedett, de ahogy olvastam a hátsó borítón, nem véletlenül ilyen. Viszont amit elfelejtettem tőled élőben megkérdezni, hogy így kedvezményesen árulva nem buksz nagyot a kiadványon? Vagy így legalább elviszik (nem marad a nyakadon) és akkor hátha megszeretik, vagy gondolom azért ez bele volt kalkulálva.
A második szám borítója (amit azért legalább sikerült megnéznem nálad is nagyobb formátumban), szerintem nagyon jó lesz, bár nem túl kicsi rajta a Vertigo cím? Meg most, hogy utánnaszámolok a harmadik szám pont a következő börzére jelenik meg.

A történetekről véleményt majd akkor írok ha már elolvastam, de gondoltam addig is leírom az első benyomásaimat.

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
Kingpin Kiadó
« Válasz #195 Dátum: 2006. November 27., 23:26:32 »
Hát igen, a több képregény többe kerül. Szerencsére az új munkámból rendesen tudom finanszírozni a képregény gyűjtőszenvedsélyemet.   És még   -re is marad.
A netről is letöltök mindent ami érdekel, de amit papír formátumban megvehetek, azt nem fogom leszedni.
Amúgy aki nem tud rendszeresen képregényre költeni, az kérjen a szüleitől karácsonyra egy képregény csomagot pl: legfissebb ultipók és hipók, meg ultiX meg pók-különszám. Vagy kérjen egy-egy drágább kötetet pl: Vertigó, SNIKT! Fekete/Fehér stb.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető kaine

• Hulk
Kingpin Kiadó
« Válasz #194 Dátum: 2006. November 22., 13:18:22 »
Ha nincs rá pénzed, várj vele valamennyit. Mint minden kiadvány, ennek is le fog esni az ára valamennyit néhány hónap után. Mire az ötödik szám jön ki, már tuti 2000 alatt lesz az ára ennek is.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Kingpin Kiadó
« Válasz #193 Dátum: 2006. November 21., 21:50:01 »
Sablon válasz: dc++, esetleg torrent (mi mást mondhatnánk?). Egyébként megjelent magyarországon is egy Vertigó kiadvány. Tulajdonképpen úgyesett, hogy pont annak a topikjában vagyunk. Itt van a linkje a szóban forgó kiadványnak. Olvasd végig a lap aljáról. Ha mégis vennél belőlle, azért nehogy az üveglapon végezze. Jah, és meg lehet szerezni netről is, úgyhogy szabad a pálya.

Nem elérhető lacee

• Donald kacsa
  • *
    • http://
Kingpin Kiadó
« Válasz #192 Dátum: 2006. November 21., 19:00:38 »
hmm...
nem mintha mindent ingyen akarnek, vagy nem adnek erte penzt, de mivel kornyezetemben nemigen lehet
hozzajutni(max ha lerendelem a neten-ahhoz meg nincs dellam)ilyesfajta kepregenyekhez,
sot egyaltalan a playboy es hustleren kivul egyebet nemisigen arulnak!
na mind1.
es igen, ha nekem meglenne, akkor beszkennelnem a cuccot es feldobnam!
es nekemis jobban esik a kezemben tartani egy nagyszeru darabot, mint a monitoron keresztul bamulni!
de ha nem tudom beszerezni maskepp, akkor mi van????
ez meg nem jelenti azt, h nem becsulom az adott kepregenyt!
pl. kornyezetemben a zeneboltokban black metalt sem lehet kapni egyaltalan.ezert toltok a netrol,
vagy veszem meg mastol a masolt mp3at!
de meg a net sincs tele a dologgal!
es szamomra ez a zene nagyon sokat jelent, es minden tiszteletem feleje, de amer nem rendelem le az
eredeti peldanyt-mert pl. jelenlegi tarcam nem tudna megengedni
meg nem jelenti, h nem becsulom-foleg, h 128kbpses netem van.
ja es nem kertem h honositva legyen!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Kingpin Kiadó
« Válasz #191 Dátum: 2006. November 20., 22:02:34 »
Igen Gabe. Teljesen egyettértek veled. Ezért volt rossz hasonlat a zene és a film. A képregény teljesen más kategóriába tartozik. Bár mindegyik művészet a maga fajtájában. Csak sokan nehezen tudják megérteni, hogy mekkora értéke van egy képregénynek amit a kezedben tartasz. Szinte felbecsülhetetlen az értéke, és az az érzés amit nyújtani tud. Ezt nehéz szavakban kifejezni. És ezt az ilyen emberek nem is fogják megérteni akik csak töltögetnek lefele.

Hmmm...milyen stílust hallgatsz?

Általában Deep és Progressive House ami igazán közel áll hozzám.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Kingpin Kiadó
« Válasz #190 Dátum: 2006. November 20., 22:00:52 »
Jó, off vége, de ezt még beszúrom: nem tudom, miért, de nálam ez a birtoklási vágy fokozottan érvényesül. Talán azért, mert egy picit(ellenségeim szerint nagyon...oké elismerem)önző vagyok. Nem tudom miért, de jó érzés tudni, hogy ez megvan nekem, nem bóvli, és ezzel én is hozzájárultam ehhez a termékhez. CD-ket is szeretnék venni, csak arra nincs már keret. Meg már sajnos jártam úgy, hogy egy időbe nagyon csipáztam egy bandát. Megvettem tőlük 2 cd-t..imádtam. Aztán kisvártatva rohantam a boltba, mikor megjelent az új lemez, de az már csalódás volt. Persze ez fennáll képregényeknél is, de az azért nem olyan borsos.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Kingpin Kiadó
« Válasz #189 Dátum: 2006. November 20., 21:56:27 »
Fenébe, nem ezt akartam felhozni... a lényeg, hogy vannak akik a képregényt már úgy képzelik el, mint pl. te az mp3-t. Jó neki monitoron is, nem kell a papír, mert sajnlja rá a pénzt (zenés példádnál érthető, de ne folytassuk, csak az offban.). Mi lesz ha valaki szépen beszkeneli a kiadványt, és fellövi torrentre? A nem anyira úgy gondolkodóaknak mint mi (a jelek szerint vannak egy páran), máris megvan amit akartak, nem szükséges megvenniük. Az pedig a vásárlószám csökkenéssével jár, blablabla. Így még megvan az esély hogy a kiváncsisága legyőzi a kapzsiságát, és fizet érte, ha birtokolni szeretné. Ebből meg ezen a piciny piacon mindannyian profitálunk mert:    

Idézet
KINGPIN kiadó nyereséges és remélhetően az lesz,akkor később további finomságok jelenhetnek meg