Ott sarcolják meg az embert ahol érik. Nincs igazság.
Megértem őket is. El kell tartraniuk hatalmas épületeket, fűteniük kell, az ott dolgozókat kifizetni... szóval alapvetően ezért nem húztam még fel magam.
Egyébként sikerült eladni az összeset amit kivittél?
Á, dehogy! Elsősorban nagyon örültem volna neki, ha annyi elfogy, másodsorban dühös lettem volna, hogy miért nem vittem többet! Mindig jóval többet viszek, mert inkább kelljen visszavinni, minthogy elfogyjon idő előtt.
Sikerült átrágnom magam a Vertigo könyvön és nagyon jók a benyomásaim róla. A történetek nagyon jók, főleg az Y volt a legjobb.
Szerencsére majdnem mindenkinek az tetszik a legjobban, így nem gond, hogy abból lesz kettő ezentúl.
Egyetlen dolog amit negatívumként tudnék felhozni, az az, hogy szerintem jobban el kellene választani a történeteket egymástól.
Ahogy pepo05 mondta: nem volt hely benne, de majd mostantól...
esetleg az eredeti borító. Így talán könnyebben eligazodnának rajta azok is akik még csak most ismerkednek ezekkel a kiadványokkal (mint például én is, mert eddig az érdeklődési köröm főleg csak a Marvel univerzumra korlátozódott).
Borítók lesznek. Nekem is a Marvel Univerzumon túl az első lépéseim a Vertigo felé történtek. Azóta is visszajárok.
Mindezektől függetlenül nagyon jó kis kiadvány ez, bőven megérte azt a pénzt érte (ezúton mondom mindenkinek, aki még nem vette meg, hogy usgyi a legközelebbi könyvesboltba!), a papír és a borító minősége tökéletes.
Nos, a második számtól változni fog a külső. Remélem nem túl észrevehetően, de találtam valami költségkímélő megoldást, amit most vizsgálok főleg és úgy tűnik sikerül lehoznom az árát 2500 ft alá, ami annyit jelent, hogy a rendezvényeken 2000-2100 ft lesz majd az ára.
csak az a baj, hogy nagyon soká lesznek számomra új történetek benne.
A Prédikátor csak a 14. számig volt honosítva, ha jól emlékszem. A Constantine pedig csak a 2.-ig, szóval a harmadikban már lesz új benne neked is. Hacsak nem olvastad angolul...