HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Kingpin Kiadó

<< < (50/86) > >>

Gabe:

--- Idézetet írta: lacee ---ja es valahol vertigo konyvecskeket nem lehet letolteni?
torrenten megvan-ha jol emlekszem szinte az osszes hellblazer-de vhogy nekem kurva szarul jon,
es kb 2 het mire leerkezik mennyekbol!  
?  hálás lennék!
--- Idézet vége ---

Moderátor lévén sokáig gondolkoztam, hogy töröljem e ezt a hszt. De inkább benthagyom, hogy lássátok,  vannak olyanok is akik mindent ingyen akarnak. A honosításokat is, de ami a legrosszabb, már a papír alapú cuccokat is.

Sepi:
Ilyet teljesen felesleges kérdezned. Erre úgysem fog senki válaszolni, mert ez a kérdés alapból a képregényszeretők ellen irányul, bármennyire is jó szándékúan, vagy tudatlanul is teszed fel. Hiszen ha olyan képregényt keresel, töltesz le vagy fel amelyek hazánkban nyomtatott formában is megjelenik, azzal aláásod az amúgy is törékeny magyar képregényipart. Ezen gondolkozz el.

lacee:
ja es valahol vertigo konyvecskeket nem lehet letolteni?
torrenten megvan-ha jol emlekszem szinte az osszes hellblazer-de vhogy nekem kurva szarul jon,
es kb 2 het mire leerkezik mennyekbol!  
?  hálás lennék!

mahdi:

--- Idézet ---Sajnos nem fért bele egyetlen elválasztó oldal sem
--- Idézet vége ---
Jah, tényleg, ezt én is akartam mondani csak valami elterellte a figyelmemet.  

kaine:
Sajnos nem fért bele egyetlen elválasztó oldal sem, pont ilyen hosszú volt a 3 rész benne. A Vertigo 2-ben már nem lesz erre sem panasz.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése